Schilderijen

Omdat iedereen verschillend is hebben wij bij elke woonstijl een passend schilderij! Chique, landelijk, modern of industrieel, wij hebben het allemaal. In onze showroom zijn alle studio's dan ook voorzien van passende wanddecoratie om u zo volop te kunnen inspireren.

Spiegels

Een interieur kan niet zonder spiegels en daarom hebben we ze ook in alles soorten en maten. Industrieel, modern, zwart, goud, of spiegels met een plankje, we hebben van alles wat. Buiten de collectie van COCOMaison kopen wij zelf ook de leukste modellen in.

Shelfmate

Meer informatie over het unieke schappensysteem SHELFMATE dat bestaat uit 5 modellen waar je eindeloos mee kunt variƫren? Dat vindt u hier.

TIPS

  • Hang uw kunstwerk op (gemiddelde) ooghoogte zodat deze goed tot zijn recht komt, maar hang het niet in de zon. Veel materialen kunnen daar niet goed tegen en kunnen daardoor verkleuren/verouderen.
  • Licht het werk uit met spots om het aandacht te laten trekken.
  • Let op, op wat voor achtergrond u het kunstwerk hangt. Een drukke achtergrond kan afleiden van het object. Wanneer de achtergrond teveel gelijkend is valt het object nauwelijks op. Een goed contrast zorgt er juist voor dat het extra opvalt.

Kom naar onze winkel om de gehele collectie wanddecoratie te bekijken.