Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Matrassen

Welke matras is geschikt voor u?

Een goed passend matras kiezen lijkt een echte uitdaging. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is het prima te doen als u over de juiste informatie beschikt zodat u weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw matras. Wij verkopen matrassen vanaf € 149,- ( in de maat 90x200 cm). Hieronder vindt u onze meest populaire matrassen. Kom voor meer modellen naar de winkel.

Als u de tijd neemt om zich te verdiepen in de mogelijkheden, dan zorgt u er zelf voor dat u een goede aankoop doet waarvan u nog jaren plezier heeft. Vergelijk daarom in onze showroom alle type matrassen met elkaar en vind uit welk matras het beste bij u past. Deze moet in ieder geval uw lichaam goed ondersteunen, maar een heleboel factoren spelen mee bij het kiezen van het juiste matras zoals, lengte, gewicht, postuur, allergieën, budget etc. Bedenk daarom altijd goed welke factoren voor u belangrijk zijn en leg dit voor aan de verkoper.

In principe zijn alle soorten matrassen geschikt voor op een boxspring-onderstel, maar wij adviseren een pocketveringmatras voor een optimaal comfort en ventilatie.

Onderstaande matrassen tonen maar een klein deel van onze collectie. Kom voor het hele aanbod naar onze showroom.

Matras Lothar

Dit 7-zone pocketveringmatras van €299,- ( in de maat 90 x 200 cm), is afgedekt met 2,5 cm SG40 schuim. 

De Lothar is leverbaar in de breedtes: 

70             80           90           100         120         130         140          160         180         200 

En in de lengtes:

190         200          210          220

De buitenkant is opgebouwd uit dubbeldoek 37% viscose 63% polyesther, doorstikt met anti allergische watten en comfortschuim.   Het matras is 24 cm hoog en heeft aan de zijkant  4 horizontale handgrepen. verder heeft deze een 3D verluchtingsborder

Velda P300

Opzoek naar een matras met maximale ventilatie en goede ondersteuning probeer dan de Velda P300 matrassen in onze winkel. Deze pocketmatrassen bevatten 300 veren/m2 en kunnen worden afgewerkt met 3 verschillende afwerklagen namelijk HR-schuim, Visco of Latex. Het matras bestaat uit ergonomische 7 zone ondersteuning en biedt verstevigde lordose ondersteuning.

Exterieur: Hoes doorstikt op wol of anti allergische watten. Vaste of afneembaar, wasbare hoes.

Comfort: Standaard of hardere uitvoering

                    HR-schuim      Latex/Visco

70x200       €289                 €369

80x200       €289                 €369

90x200       €299                  €399      

140x200     €469                 €599 

160x200     €549                 €699 

180x200     €599                 €769 


Avek Bronze, Prata en Ouro

Op zoek naar luxe en extra comfort? In ons assortiment van Avek hebben wij de Brons, Prata en Auro, onze paradepaardjes. 

Deze matrassen zijn bordermatrassen en hebben een verstevigde rand (bandstaal) die uitzakken voorkomt. Hierdoor zijn ze extreem vormvast. De matrassen zijn 25 cm hoog en leverbaar in de lengtes 200, 210 en 220. U betaaldt geen meerprijs voor de langere maten. Verder heeft u 60 dagen omruilgarantie op de kern als deze blijkt toch te hard of te zacht te zijn.

Bronze €795,- (type 300): Een comfortabel matras met een royale 8-slags veren luxe afdeklagen aan beide zijden. 

Deze keerbare matras is voorzien van vijf comfortzones en heeft van nature een aangename ligkarakteristiek. 

Afdeklaag geperforeerd latex.

Prata €995,-  (type 500): Uitgevoerd met sterk ventilerende materialen, een luxe tijk en een groot aantal veren verdeeld in 7 zones voor een nauwkeurige ondersteuning.

De Prata is uitermate geschikt voor mensen die houden van een stevigere ligging. 

Afdeklaag is gemaakt van geperforeerd latex met gel-deeltjes wat zorgt voor een goede drukverdeling.

Ouro €1195,- (type 700): een Luxueuze genopte matras met het summum aan comfort. 

De matras is voorzien van de aller beste pocketkern en een heerlijke laag ademend Talalay Latex. De Ouro is zeer comfortabel en hoeft niet gekeerd te worden. U kiest voor dit matras als alleen het aller beste goed genoeg is.

Afdeklaag 4 cm Talalay latex, is zeer comfortabel en ventilerend.

Matras Fifty

Het FIFTY Matras is een topkwaliteit medium-stevig pocketvering matras met aan alle zijden 3cm HR55/60 koudschuim afdekking. Voor gemakkelijk draaien en keren zijn er 4 stevige handgrepen toegevoegd. Polypreen staat al bekend om haar matrassen van topkwaliteit, maar het 24 cm dikke FIFTY matras is hét parade-paardje van Polypreen, waarin 50 jaar ervaring met matrassen duidelijk merkbaar is.

Polypreen is een Belgische matrassen en schuim fabrikant. Polypreen schuimt zelf het schuim en kan dat in alle kwaliteiten maken. Grote merken kopen vaak het schuim bij Polypreen!Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken