Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Matrassen

Welke matras is geschikt voor u?

Een goed passend matras kiezen lijkt een echte uitdaging. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is het prima te doen als u over de juiste informatie beschikt zodat u weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw matras. 

Als u de tijd neemt om zich te verdiepen in de mogelijkheden, dan zorgt u er zelf voor dat u een goede aankoop doet waarvan u nog jaren plezier heeft. Vergelijk daarom in onze showroom alle type matrassen met elkaar en vind uit welk matras het beste bij u past. Deze moet in ieder geval uw lichaam goed ondersteunen, maar een heleboel factoren spelen mee bij het kiezen van het juiste matras zoals, lengte, gewicht, postuur, allergie├źn, budget etc. Bedenk daarom altijd goed welke factoren voor u belangrijk zijn en leg dit voor aan de verkoper.

In principe zijn alle soorten matrassen geschikt voor op een boxspring-onderstel, maar wij adviseren een pocketveringmatras voor een optimaal comfort en ventilatie.

Vanuit onze boxspring leveranciers Avek, Polypreen en Velda verkopen wij ook verschillende matrasssen zoals polyetherschuim, pocketvering en koudschuim.

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment in matrassen. Kom langs in onze winkel en laat u uitgebreid adviseren.

Polypreen Pocketvering matras uitgelicht

Een pocketveringsmatras bestaat uit honderden veren die elk apart verpakt zijn en hierdoor afzonderlijk kunnen bewegen. Elk van onze pocketveringsmatrassen heeft 7 zones die zorgen voor een optimale verdeling van de drukpunten. Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast.

Voor mensen met een hoger lichaamsgewicht of voor mensen die van een stevig comfort houden, zijn er in onze collectie matrassen met een speciale geneste pocketvering. De veren zijn bij een geneste pocketvering gerangschikt volgens een honingraatprincipe en staan hierdoor extra dicht bij elkaar.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken