Slapen Matrassen

Matrassen van M line

Er is geen one size fits all matras. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder M line matras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper. Doorloop onze matrassenwijzer om het beste matras voor jouw situatie te vinden. Het verschil tussen de Cool- en Slow Motion matrassen zit hem in de tijk, de Cool Motion heeft een finish die voor een betere klimaatregulering zorgt, waarbij de Slow Motion gemaakt is uit milieuvriendelijk materiaal. Het verschil tussen de even en oneven matrassen is de stevigheid, oneven matrassen hebben een soft toplaag, terwijl deze bij even matrassen firm is. Combineer voor het beste resultaat de M line matrassen met een M line bed of boxspring.

Cool Motion Matrassen

M LINE MATRASSEN MET INNOVATIEF VISCO-ELASTISCH SCHUIM

COOL MOTION 5 EN COOL MOTION 6

Deze twee matrassen zijn weer wat luxer dan de Cool Motion 3 en 4. Deze varianten bevatten dezelfde bijzondere samenstelling als de Cool Motion 3 en 4 en meer. Een M line matras uit de Cool Motion 5 of 6 collectie is daarnaast aangevuld met een innovatieve 7-zone pocketvering. In combinatie met de laag HR-schuim zorgen deze lagen ervoor dat u gemakkelijk draait in bed. De Cool Motion 5 en de Cool Motion 6 zijn de eerste hybride varianten in de HYBRID Series. Net als de Cool Motion 3 beschikt de Cool Motion 5 over een soft visco-elastische toplaag. Daarentegen voelt de Cool Motion 6 wat harder aan door de firm toplaag. Beide varianten zijn 26 centimeter hoog. Hiermee zijn de Cool Motion 5 en 6 matrassen wat hoger dan de Cool Motion 3 en 4.

Afbeelding 38772
Niet duidelijk welk MLine matras je kunt kiezen?
Doe dan hier de matraswijzer

Matrassen Welke matras is geschikt?

Een goed passend matras kiezen lijkt een echte uitdaging. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is het prima te doen als je over de juiste informatie beschikt zodat je weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuw matras. 

Als je de tijd neemt om je te verdiepen in de mogelijkheden, dan zorg je er zelf voor dat je een goede aankoop doet waarvan je nog jaren plezier hebt. Vergelijk daarom in onze showroom alle type matrassen met elkaar en vind uit welk matras het beste bij jou past. Deze moet in ieder geval je lichaam goed ondersteunen, maar een heleboel factoren spelen mee bij het kiezen van het juiste matras zoals, lengte, gewicht, postuur, allergieën, budget etc. Bedenk daarom altijd goed welke factoren voor jou belangrijk zijn en leg dit voor aan de verkoper.

In principe zijn alle soorten matrassen geschikt voor op een boxspring-onderstel, maar wij adviseren een pocketveringmatras voor een optimaal comfort en ventilatie.

Vanuit onze boxspring leveranciers Avek, Polypreen en Mline verkopen wij ook verschillende matrasssen zoals polyetherschuim, pocketvering en koudschuim.

Ben je benieuwd naar ons volledige assortiment in matrassen? Kom langs in onze winkel en laat je uitgebreid adviseren.

Polypreen Pocketvering matras uitgelicht

Een pocketveringsmatras bestaat uit honderden veren die elk apart verpakt zijn en hierdoor afzonderlijk kunnen bewegen. Elk van onze pocketveringsmatrassen heeft 7 zones die zorgen voor een optimale verdeling van de drukpunten. Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast.

Voor mensen met een hoger lichaamsgewicht of voor mensen die van een stevig comfort houden, zijn er in onze collectie matrassen met een speciale geneste pocketvering. De veren zijn bij een geneste pocketvering gerangschikt volgens een honingraatprincipe en staan hierdoor extra dicht bij elkaar.

Onze Merken 42582

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!