Van advies tot inmeten en monteren Aanhuis Berkel en Rodenrijs

Van advies tot inmeten en monteren Aanhuis Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Heeft u behoefte aan interieuradvies of wilt u een op maat gemaakte kast laten ontwerpen? Heeft u interesse in shutters en moet uw trap nodig gerenoveerd worden? 

Bij Aanhuis Berkel en Rodenrijs kunnen we u helpen! Van advies tot inmeten en monteren, wij bieden een alles-in-één oplossing en onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om u volledig te ontzorgen. 

Aanhuis Berkel en Rodenrijs zit op de 2e etage bij De Berckelaer Wonen & Slapen, wat betekent dat we dichtbij zijn om aan uw behoeften te voldoen? Voor alles, van moodboard tot montage, kunt u op ons rekenen!

Alle acties van Aanhuis

Toe aan een nieuwe inrichting?

De producten van Aanhuis Berkel en Rodenrijsdragen bij aan uw ideale woonstijl. Gaat u voor de nieuwste trends, kleurrijke inrichting of juist voor strak en modern? Wat u wens ook is, van vloer tot behang, wij hebben het allemaal in huis. 

Laat u adviseren en inspireren door onze interieurstylisten, zodat u straks nog meer kunt genieten van uw ideale woninginrichting. U kunt bij ons terecht voor o.a. vloeren, raamdecoratie, gordijnen, shutters, behang- en schilderwerk, trapbekleding en horren. 

Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen u!

Op zoek naar enkel raamdecoratie of vindt u het tijd voor een compleet nieuw interieur? Voor beide vragen bent u bij Aanhuis Berkel en Rodenrijs aan het juiste adres.

Lees hier meer over complete woninginrichting

Assortiment

Vloeren Raamdecoratie Gordijnen Kasten op maat Trappen Vloerverwarming Stalen deuren Behang en Schilderwerk Horren Smart Home
Afbeelding 39242
Van advies tot inmeten en monteren 39231
Toe aan een nieuw interieur? Maak dan eens een afspraak met onze interieurstylisten

Gordijnen kiezen? Vind uw perfecte match! vraag hier uw gratis sample aan

Raambekleding is misschien wel één van de belangrijkste aankopen van uw interieur. De juiste gordijnen versterken de sfeer en de uitstraling van de ruimte en laten uw meubels nog mooier uitkomen. Om de juiste keuze te maken, wilt u misschien liever thuis in alle rust kijken, voelen en vergelijken? Wij begrijpen dat, maak daarom uw selectie via het stappenplan en krijg uw stalen thuis toegestuurd! Klik hier om uw gratis sample aan te vragen.

Onze Merken 39776

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvangt u leuke styling tips!