Weer verlieft op je huis Woninginrichting-aan-huis

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden? Woninginrichting-aan-huis Berkel en Rodenrijs

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden? De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Woninginrichting-Aanhuis is dé specialist bij u in de buurt met een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat en behang om uw totale woning compleet in te richten. In onze showroom vindt u volop voorbeelden en inspiratie.

Producten en Acties

De producten van Wonininrichting-Aanhuis.nl dragen bij aan uw ideale woonstijl. Gaat u voor de nieuwste trends, kleurrijke inrichting of juist voor strak en modern? Wat u wens ook is, van vloer tot behang, wij hebben het allemaal in huis. Laat u adviseren en inspireren door onze interieurspecialisten in onze winkel, zodat u straks nog meer kunt genieten van uw ideale woninginrichting. 

U kunt bij ons terecht voor o.a. vloeren, raamdecoratie, gordijnen, shutters, behang- en schilderwerk, trapbekleding en horren. 

Klik op de knop hieronder voor alle acties en producten van Woninginrichting-Aanhuis:

Alle acties van Woninginrichting aan huis Alle producten van Woninginrichting aan huis

Gratis Flitsadvies

Bent u toe aan een nieuw interieur, maar komt u er zelf qua styling niet uit? En kunt u daarbij interieuradvies van onze stylisten gebruiken? Maak dan een afspraak in onze winkel voor een kennismakingsgesprek met onze stylisten op speciale adviesdagen. In 45 minuten bespreekt u uw woonwensen samen met onze stylisten, maak je kennis met de verschillende woonstijlen en wordt er geheel vrijblijvend een globaal interieurplan gemaakt.

Dit kost u niets en verplicht u ook tot niets. Want wij helpen u graag om al uw ideeën en woonwensen - laten we zeggen - ‘voor te sorteren’. Op deze manier kunt u makkelijker keuzes maken wat producten en materialen betreft. Samen begeleiden wij u bij deze eerste, belangrijke stap richting een woninginrichting waarin u zich helemaal thuis voelt.

Na dit interieuradvies kan de stylist het plan verder met u uitwerken om samen tot een passende offerte komen.

Uitgebreid interieuradvies
Heeft het basis interieur advies uw interesse gewekt en u enthousiast gemaakt voor meer, zoals een compleet interieurplan van onze interieurstylisten? Maak dan een afspraak voor het uitgebreide interieuradvies. Onze stylist neemt dan alle tijd voor u om een volledige tekening van uw gewenste inrichting te maken. Zeker interessant als u zelf geen idee hebt waar te beginnen en hoe u het kan toepassen.

Maak een afspraak op één van de adviesdagen waarbij u advies krijgt bij één van de stylisten van woninginrichting-aan-huis. Maak hier direct een afspraak voor één van de adviesdagen!

Kosten compleet interieurplan

  • 2 uur = €199,- totaal advies (vloer,- wand en raam bekleding en meubels). Krijg het interieuradviesbedrag terug boven een aankoop van €2000,-.
  • 3 uur = €299,- totaal advies (vloer,- wand en raambekleding en meubels) krijg het interieuradviesbedrag terug boven een aankoop van €3000,-.

Basis interieuradvies
Heeft u alleen advies nodig betreft de indeling van uw huis (niet betreft stoffering) ook dan kunt u terecht bij onze stylisten. Wij rekenen hier €75,- voor. Bij het plaatsen van een order vanaf € 1.500,- is het advies gratis.

Maak direct een afspraak voor een Gratis Flitsadvies
Verliefd op je huis 30770
In onze showroom veel Interieuradvies en wooninspiratie

naast standaardkasten leveren wij ook Wandkasten op maat

Voor een wandkast op maat bent u bij ons op het juiste adres. Een schuin dak, een kleine slaapkamer of een smalle overloop? Met onze kasten zet u elke woonruimte naar uw hand. De maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naadloos naar uw huis. Voor onze kasten is echt elke indeling te modelleren. De interieurs worden afgesloten met schuif- of draaideuren, al naar gelang de beschikbare ruimte. De kast is pas echt af met ons palet aan kleuren, woonstijlen en handige accessoires. 

Onze specialisten zorgen voor het nauwkeurig inmeten, tekenen en plaatsen van uw kast. Komt u eens praten over de mogelijkheden en laat vrijblijvend een passende offerte maken. De mogelijkheden zijn oneindig!

Onze Merken 31582

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvangt u leuke styling tips!