Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Verlichting

Verlichting toepassen in een ruimte is misschien wel het moeilijkste onderdeel bij het inrichten, maar juist essentieel. Strategisch geplaatste lampen kunnen een groot effect hebben op de ruimtelijkheid van je kamer. Een design vloerlamp in een lege hoek, een passende tafellamp op een mooi gedekte tafel of een design hanglamp in een hoge gang maken je interieur af. Breng meer sfeer in huis aan met een juiste mix van lampen.

Onze collectie lampen is zeer divers. Van de hanglamp boven de salontafel tot de tafellampen op de nachtkastjes naast je bed. Voor elke smaak en ruimte is wel een passende lamp te vinden.

Tips

  • Voor een afwisselende en spannende woonkamer kan je het beste combineren met een tafellamp, een hanglamp, en een vloerlamp. Dit creëert interessante lichtvallen en zo kan je ook de donkerste hoekjes verlichten.
  • Lampenkappen drukken een stempel op de stijl van je interieur. Bekijk dus goed voor welke ruimte je een lamp met een lampenkap wilt en bedenk van te voren wat de sfeer moet zijn.
  • Er zijn veel verschillende lichtsoorten. Met de juiste tint verlichting kan je een warmere sfeer creëren. Of ben je juist op zoek naar een koele, industriële sfeer? Een warme kleur zal tot 2700 graden Kelvin zijn. Boven de 3000 graden Kelvin zal het licht koeler ogen. Deze informatie is terug te vinden op de verpakking van de verlichting.
  • Bekijk bij het aanschaffen van lampen ook naar de mogelijkheden om de verlichting te kunnen dimmen. Een hanglamp boven een eettafel kan uitermate sfeervol zijn als je de lichten bij het natafelen kan dimmen. De sfeer zal dan snel overgaan op gezellig borrelen!

U vindt bij ons o.a. lampen uit de collecties van Xooon en Henders & Hazel. Deze kunt u bekijken of direct online shoppen op de site van COCO Maison.

Verder is er nog een enorme keuze in De Berckelaer Home Collectie en de collectie van It's about Romi. Wij gaan stoppen met de collectie van It's about Romi. De showroommodellen zijn te koop met 30% korting. 

Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken