de Berckelaer Home Collection Verlichting

Onze collectie Verlichting is zeer divers

Verlichting toepassen in een ruimte is misschien wel het moeilijkste onderdeel bij het inrichten, maar juist essentieel. Strategisch geplaatste lampen kunnen een groot effect hebben op de ruimtelijkheid van uw kamer. 

Een design vloerlamp in een lege hoek, een passende tafellamp op een mooi gedekte tafel of een design hanglamp in een hoge gang maken uw interieur af. Breng meer sfeer in huis aan met een juiste mix van lampen.

Onze collectie lampen is zeer divers. Industrieel, modern of met een lampenkap op maat. Onze collectie is heel breed en voor elke ruimte is wel een passende lamp te vinden.

Tips

  • Voor een afwisselende en spannende woonkamer kunt u het beste een tafellamp, een hanglamp, en een vloerlamp combineren. Dit creëert interessante lichtvallen en zo kunt u ook de donkerste hoekjes verlichten.
  • Er zijn veel verschillende lichtsoorten. Met de juiste tint verlichting kunt u een warmere sfeer creëren. Of bent u juist op zoek naar een koele, industriële sfeer? Onderzoek van te voren waar u naar op zoek bent en welke lamp daar geschikt voor is.

Kom naar onze winkel om de gehele collectie verlichting te bekijken.

Afbeelding 41889
de Berckelaer Home collection Heeft de mooiste lampen

Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 45172

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!