Wanddecoratie

Er bestaan oneindig veel soorten wanddecoratie, zoals klokken, spiegels en schilderijen. Het zorgt ervoor dat je woonkamer aangekleed wordt en sfeer krijgt.

Onze muurdecoratie gaan mee met de nieuwste mode en trends. De schilderijen zijn van trendy opvallende prints tot landelijk met natuurlijke tinten. Abstract, modern, figuratief of een uniek schilderij van ons huiskunstenares Jetje. We hebben van alles in huis, wat u maar wilt.

Zo hebben bijvoorbeeld de klokken uit de collectie van COCO Maison opvallende ontwerpen en afwijkende vormen, maar vind je ook gietijzeren panelen voor een landelijke sfeer of een levens grote houten spiegel tot aan het plafond die werkelijk past in ieder interieur. Het gemiddeld wandstuk is bij ons betaalbaar en eigentijds. Zo haal je de nieuwste trends in huis voor een leuke prijs.

SHELFMATE

Meer informatie over het unieke schappensysteem SHELFMATE dat bestaat uit 5 modellen waar je eindeloos mee kunt variëren? Dat vind je hier.

Onze collectie wordt regelmatig vernieuwd. Ziet u wat leuks op onze site? Check dan altijd eerst even of dit nog in de collectie is voor u hier uw zinnen op zet.

Tips:

  • Hang je kunstwerk op (gemiddelde) ooghoogte zodat deze goed tot zijn recht komt, maar hang het niet in de zon. Veel materialen kunnen daar niet goed tegen en kunnen daardoor verkleuren/verouderen.
  • Licht het werk uit met spots om het aandacht te laten trekken
  • Let op, op wat voor achtergrond je het kunstwerk ophangt. Een drukke achtergrond kan afleiden van het object. Wanneer de achtergrond teveel gelijkend is valt het object nauwelijks op. Een goed contrast zorgt er juist voor dat het extra opvalt.