de Berckelaer Home Collection Wanddecoratie

Onze collectie Wanddecoratie

Schilderijen

Omdat iedereen verschillend is hebben wij bij elke woonstijl een passend schilderij! Chique, landelijk, modern of industrieel, wij hebben het allemaal. In onze showroom zijn alle studio's dan ook voorzien van passende wanddecoratie om je zo volop te kunnen inspireren.

Spiegels

Een interieur kan niet zonder spiegels en daarom hebben we ze ook in alles soorten en maten. Industrieel, modern, zwart, goud, of spiegels met een plankje, we hebben van alles wat. Buiten de collectie van COCOMaison kopen wij zelf ook de leukste modellen in.

Door de basis van je inrichting neutraal te houden kan je elk seizoen de sfeer in je inrichting veranderen met wat mooie sierkussens en accessoires.

Wanddecoratie 41801
De mooiste Wanddecoraties

Wij zijn aangesloten bij Aanhuis.nl

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 42582

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!