de Berckelaer Home Collection Wanddecoratie

Onze collectie Wanddecoratie

Schilderijen

Omdat iedereen verschillend is hebben wij bij elke woonstijl een passend schilderij! Chique, landelijk, modern of industrieel, wij hebben het allemaal. In onze showroom zijn alle studio's dan ook voorzien van passende wanddecoratie om u zo volop te kunnen inspireren.

Spiegels

Een interieur kan niet zonder spiegels en daarom hebben we ze ook in alles soorten en maten. Industrieel, modern, zwart, goud, of spiegels met een plankje, we hebben van alles wat. Buiten de collectie van COCOMaison kopen wij zelf ook de leukste modellen in.

Door de basis van uw inrichting neutraal te houden kunt u elk seizoen de sfeer in uw inrichting veranderen met wat mooie sierkussens en accessoires.

Wanddecoratie 28344
De mooiste Wanddecoraties

Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 39776

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvangt u leuke styling tips!