Slapen Beddengoed

Slapen Beddengoed

Over de styling van de slaapkamer wordt steeds meer nagedacht. Je wilt natuurlijk heerlijk kunnen ontspannen, tot rust komen en wegdromen in je slaapkamer. Daarom bieden wij een ruime keuze in beddengoed. Kies je voor kleurrijk, romantisch, klassiek, strak, fleurig of voor een realistische print? U vindt het allemaal terug in ons assortiment aan dekbedden, kussens, bedlinnen, spreien en sierkussens.

Het bedlinnen wordt geleverd door Kayori en Beddinghouse. De hoofdkussen zijn van o.a. Silvana, Dauna Soft en Ducky Dons. De kussens zijn te krijgen met de volgende vullingen: synthetisch, dons en kapok. Dekbedden hebben wij van o.a. Silvana, Dauna Soft en Lina. De dekbedden zijn er in een synthetische, donzen of katoenen uitvoering.

De merken die wij voeren zijn allemaal kwalitatief hoogwaardige merken.

Kom gezellig langs in onze showroom op de 2e etage en laat je informeren en inspireren over ons beddengoed assortiment.

Bloemen in de winkel 41558
Beddengoed Kom gezellig langs in onze showroom

Wij zijn aangesloten bij Aanhuis.nl

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 45172

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!