de Berckelaer Home Collection Sierkussens & Plaids

Onze collectie Sierkussens & Plaids

Onze collectie sierkussens en plaids wordt elk seizoen vernieuwd en is dus altijd up-to-date. In onze winkel vind je een grote kussenwand gevuld met kussens, maar ook in de hele winkel op alle bedden en banken kom je ze tegen. Zo ziet je gelijk wat een mooi sierkussen voor je inrichting kan betekenen.

"Door de basis van je inrichting neutraal te houden kan je elk seizoen de sfeer in je inrichting veranderen met wat mooie sierkussens en accessoires."

Sierkussens van Claudi

Wij verkopen onder andere sierkussen van Claudi. Zij leveren een prachtig uniek product met passie en enthousiasme. Twee keer per jaar lanceren zij een nieuwe collectie kussens, waarin de laatste trends worden mee genomen. De kussens worden gemaakt van hoogwaardige meubelstoffen en worden geproduceerd in lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. 

Afbeelding 41830
Wanddecoratie 41824
Kom naar de winkel om de gehele collectie sierkussens en plaids te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 45172

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!