de Berckelaer Home Collection Sierkussens & Plaids

Onze collectie Sierkussens & Plaids

Onze collectie sierkussens en plaids wordt elk seizoen vernieuwd en is dus altijd up-to-date. In onze winkel vindt een grote kussenwand gevuld met kussens, maar ook in de hele winkel op alle bedden en banken zult u ze tegenkomen in onze sfeervol ingerichte kamers. Zo ziet u gelijk wat een mooi sierkussen voor uw inrichting kan betekenen.

"Door de basis van uw inrichting neutraal te houden kunt u elk seizoen de sfeer in uw inrichting veranderen met wat mooie sierkussens en accessoires."

Sierkussens van Claudi

Wij verkopen onder andere sierkussen van Claudi. Zij leveren een prachtig uniek product met passie en enthousiasme. Twee keer per jaar lanceren zij een nieuwe collectie kussens, waarin de laatste trends worden mee genomen. De kussens worden gemaakt van hoogwaardige meubelstoffen en worden geproduceerd in lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. 

Afbeelding 27761
Wanddecoratie 27755
Kom naar de winkel om de gehele collectie sierkussens en plaids te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 37895

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvangt u leuke styling tips!