Wonen Kasten

Ontdek onze uitgebreide collectie wandkastenvakkenkasten en tv-meubels, samengesteld uit stijlvolle stukken van toonaangevende merken zoals Vermeer MeubelenPMP furnitureBy Boo, en meer. Of u nu op zoek bent naar een maatwerkoplossing of een eigentijds meubelstuk voor uw interieur, wij hebben alles wat u nodig heeft. Onze deskundige verkopers staan klaar om u te helpen bij het creëren van uw droomkast of het kiezen van het perfecte tv-meubel. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak om uw interieur naar een hoger niveau te tillen!

Op onze website zie je alle beschikbare items. Hou er rekening mee dat sommige meubels die je online ziet, mogelijk niet in onze showroom aanwezig zijn. Ons team van stylisten staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte bank. 

Hieronder tref je een selectie van onze modellen aan. Ben je specifiek op zoek naar een kast van Xooon of Henders & Hazel of uit onze Home Collection. Klik dan op één van onderstaande buttons. 

Kasten Xooon Kasten H&H Kasten Home Collection

XOOON Aramon

ByBoo Bookcase Boaz

ByBoo Cabinet Boaz

XOOON Capella

XOOON Carving

ByBoo Console table Elora

XOOON Darwin

H&H Delmonte

XOOON Denmark

XOOON Elements

XOOON Faneur

H&H Farmland

XOOON Fresno

XOOON Glasgow

XOOON Halmstad

XOOON Helsinki

H&H Homestead

XOOON Lindfield

XOOON Lugana

H&H Metaluxe

XOOON Modali

XOOON Modulo

DTP.Interiors MUST Living bergkast Provence

DTP.Interiors MUST Living Bergkast Raffles

DTP.Interiors MUST Living bergkast Sticks

H&H Pavarotti

H&H Ridgefield

H&H Santorini

H&H Shimanto

ByBoo Side board Boaz

XOOON Torano

ByBoo TV cabinet Boaz

ByBoo TV cabinet Elora

H&H Vincent

Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis

Ook voor gordijnen kunt u bij woninginrichting-aan-huis terecht. Er zijn passende gordijnen voor elk raam en elke deur in uw woning. Onze interieurstylisen adviseren u graag over de juiste gordijnen. 

Afspraak maken
Onze Merken 45172

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!