Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Karpetten

Vloerkleden zorgen ervoor dat de woonkamer kleur, warme en een huiselijke sfeer krijgt.

Wij hebben verschillende trendy en opvallende vloerkleden en karpetten van de mooiste materialen. Trendy patronen zorgen ervoor dat uw woonkamer een eigenzinnige sfeer krijgt of natuurlijke kleuren en materialen zorgen voor rust. Hoogpolige, lekker gezellige, warme karpetten of (diervriendelijke) laagpolige karpetten die makkelijk zijn schoon te houden. Bovendien zijn onze karpetten zeer betaalbaar.

Vintage-look karpetten vormen een ware trend waar wij graag in mee gaan. Onze leverancier By-Boo biedt een gevarieerde collectie vintage-look karpetten. Een deel hier van vindt u in onze showroom, maar deze worden in nog veel meer kleuren aangeboden dan wij u kunnen laten zien. Vraag onze verkopers naar de volledige collectie.

Verder bestaat onze standaardcollectie o.a. uit merken als Coco Maison, afgestemd op de collectie van Henders & Hazel en Xooon, en Karpi. De meest standaard maten zijn 160 x 230 cm en 200 x 290 cm.

MAATWERK

Is er niets voor u bij in onze standaard collectie, dan kunt u terecht in onze maatwerkhoek. De stylisten van Woninginrichting-Aanhuis, te vinden op onze 2e etage, kunnen u adviseren bij maatwerk karpetten. Van veel tapijtsoorten kunnen namelijk ook karpetten worden gemaakt. Wij adviseren u graag bij het bepalen van de juiste maat en materiaal.

Kom naar onze winkel om de gehele collectie vloerkleden en karpetten te bekijken.

Afbeelding 20159

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken