De Berckelaer Wonen en Slapen Service & Contact

Wij helpen u graag Om van uw huis een thuis te maken

Het grootste deel van onze slaap-, Henders & Hazel-, Xooon- en COCO maison collectie is online te bekijken en te bestellen. Voor al uw bestellingen en/of vragen helpen wij u graag via telefoon, mail of WhatsApp. Bestelde meubels, stoffering en online bestellingen bezorgen wij graag bij u thuis. Uiteraard volgens de huidige RIVM richtlijnen.

Contactgegevens
De Berckelaer Wonen en Slapen
Berkelse Poort 1
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 010 - 519 51 55 / WhatsApp: +31 105195155
info@berckelaer.nl

Onze openingstijden per 1 september 2023
Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten 

Bloemen in de winkel 38410
de leukste accessoires Kom snel eens langs

Winkelen op afspraak

We staan voor u klaar met de nieuwste collecties voor wonen, slapen en stoffering. Dus wilt u een nieuwe bank, boxspring, vloer of slaapkamergordijn uitzoeken? Het kan en mag weer. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om u te verwelkomen!

Wilt u liever winkelen op afspraak, dan kan dat uiteraard ook. Na het maken van een afspraak kunt u op het afgesproken moment onze meubels rustig bekijken en testen in de winkel. 

Wilt u winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op!

Kies in alle rust Stalen Service

Heb je een keuze gemaakt in welke vloer, raamdecoratie of gordijnen je wilt, maar weet je nog niet precies welke kleur, print of dessin? Geen probleem. Onze stylistes komen bij je langs om de stalen af te leveren, waarna we verdere details en prijzen per telefoon kunnen afstemmen. Je kan dan in alle rust je kleur kiezen, zonder dat je daarvoor je huis uit hoeft. Videobellen kan natuurlijk ook!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze Merken 45172

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!