Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Ontvang nu gratis een Rockbox XS bluetooth speaker

Heerlijk slapen op een Silvana kussen en voor het slapen of bij het wakker worden luisteren naar je favoriete muziek? Krijg nu een Rockbox XS bluetooth speaker van Fresh 'n Rebel cadeau.


Hoe werkt het?

Heel makkelijk. Krijg een gratis Rockbox XS direct mee bij aanschaf van 2 Silvana hoofdkussens* of een Silvana Royale dekbed.

Maar één kussen nodig?

Dan krijg je deze leuke, handzame bluetooth speaker er voor slechts € 16,50 bij. Wees er snel bij, want op = op.

Win jouw aankoopbedrag terug!

Op de Rockbox Bold XS vind je een QR sticker. Scan deze, vul je gegevens in en wie weet win jij je aankoopbedrag terug of één van de Silvana molton slopen!

Vind jouw ideale hoofdkussen

Silvana Support is hét kussen bij nekklachten. Verkrijgbaar in 6 hardheden, van extra zacht t/m extra stevig, zodat er voor elk postuur, elk matras en elke slaaphouding het ideale kussen is. En voor wie het iets luxer mag is er de Silvana Support Royale serie, in dezelfde 6 hardheden.

Liever geen neksteun? Kijk dan eens naar onze nieuwe Silvana Comfort serie. Voor je naar de winkel gaat, kun je online alvast ons brede kussen-assortiment bekijken .

Pillows collectie

Rockbox Bold XS

Omdat de Rockbox Bold XS extra klein is, is hij gemakkelijk mee te dragen en kun je hem overal mee naartoe nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak. De speaker is splash waterproof (IPX5) wat betekent dat hij wel tegen een beetje water kan.

Rockbox

Actievoorwaarden

* De actie loopt van 1 oktober 2020 t/m 31 december 2020 en is van toepassing op de Silvana Support, Support Royale en Comfort kussens en de Silvana Royale dekbedden. Lees hier de uitgebreide actievoorwaarden.

Actiemodellen MEES & RICO

Voor de relaxfauteuil Mees (hiernaast afgebeeld) en Rico geldt nu een actieprijs van €599,- in stof. U kunt dit model uitbreiden met uw eigen voorkeuren. Zo heeft u bijvoorbeeld voor €949,- al een elektrisch verstelbare relaxfauteuil in leer uitgevoerd.

Lees hier meer over de actiemodellen Mees & Rico

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken