De Berckelaer Wonen en Slapen Over ons

vanaf 1973 Allerlei verschillende stijlen onder één dak

Historie: In 1973 startte Hans de Vogel midden in het centrum van Berkel en Rodenrijs doe-het-zelf zaak Bouwmarkt De Vogel. Toen deze locatie te klein werd verhuisde dit in 1999 naar de Berkelse Poort en in 2005 werd dit Karwei. Boven de doe-het-zelfzaak werd gestart met Lampenier en Runner meubelen. Deze formules hebben langzaam plaatsgemaakt voor wat nu De Berckelaer Wonen en Slapen is en is naar een compleet ander niveau gehesen. Ondertussen is het pand steeds verder uitgebreid met 3 lagen verkoopruimte en een apart magazijn. Beide kinderen en partners zijn aan de slag gegaan binnen het bedrijf.

Na het overlijden van Hans in april 2013 werden de kinderen gedwongen het roer eerder dan gepland over te nemen, en dus vormen zij nu samen de bedrijfsleiding waarbij Joost en Marielle Damsteegt De Berckelaer voor hun rekening nemen. Dit maakt dit bedrijf dus een echt familiebedrijf. Hierdoor en doordat De Berckelaer gevestigd is in Berkel en Rodenrijs heerst hier een echte dorpse sfeer en mentaliteit, en doen wij altijd ons best voor persoonlijk contact met onze klant.

De Berckelaer nu: 
Inmiddels is De Berckelaer uitgegroeid tot een jong maar fris bedrijf met allerlei verschillende stijlen onder één dak. Onze formules in het kort even op een rijtje: Henders & Hazel, Xooon, COCO Maison, De Berckelaer Home Collection en De Berckelaer Slapen. U vindt alles over deze merken op onze site.

De Berckelaer Wonen en Slapen is ook aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Woninginrichting-Aanhuis is dé specialist bij u in de buurt met een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat en behang om uw totale woning compleet in te richten. In onze showroom vind u volop voorbeelden en inspiratie.

Ons gezellige team is ongeveer 15 man en vrouw sterk in binnen- en buitendienst. Samen proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de goede dorpse sfeer te behouden. Wij zien u graag terug in onze winkel en adviseren u graag.

Het Berckelaer Team

Bloemen in de winkel 31290
Wij zijn altijd op zoek naar de leukste en mooiste meubelen en accessoires voor u Kom snel eens langs

Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 45172

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!