Wonen Dressoirs

Verken onze verfijnde collectie dressoirs, met onder andere merken als Vermeer MeubelenPMP furnitureBy Boo, en DTP Interiors op onze website. Deze dressoirs zijn een harmonieuze combinatie van stijl en functionaliteit, ideaal voor gebruik in de woonkamer, eetkamer of hal. Of je nu op zoek bent naar een opvallende blikvanger of een op maat gemaakt ontwerp, wij hebben het perfecte dressoir om je interieur te verfraaien en je spullen geordend te houden. 

Op onze website zie je alle beschikbare items. Hou er rekening mee dat sommige meubels die je online ziet, mogelijk niet in onze showroom aanwezig zijn. Ons team van stylisten staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte meubel. 

Hieronder tref je een selectie van onze modellen aan. Ben je specifiek op zoek naar een meubel van Xooon, Henders & Hazel of uit onze Home Collection. Klik dan op één van onderstaande buttons. 

Dressoirs Xooon Dressoirs H&H Dressoirs Home Collection

XOOON Aramon

XOOON Carving

H&H Copenhagen

XOOON Darwin

H&H Delmonte

XOOON Denmark

XOOON Elements

XOOON Faneur

H&H Farmland

XOOON Fresno

XOOON Glasgow

XOOON Halmstad

XOOON Helsinki

H&H Homestead

XOOON Lindfield

XOOON Modali

XOOON Modulo

H&H Montpellier

DTP.Interiors MUST Living TV meubel Raffles large

DTP.Interiors MUST Living TV meubel Raffles small

DTP.Interiors MUST Living TV meubel Sticks

H&H Pavarotti

H&H Ridgefield

H&H Shimanto

XOOON Torano

Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis

Met de zekerheid van gelijkmatige temperatuur op iedere plek. Dat is vloerverwarming. Bij woninginrichting-aan-huis zijn er veel vloersoorten die geschikt zijn voor elektrische vloerverwarming. Wij komen graag uw elektrische vloerverwarming en de door u gekozen vloer leggen.

Afspraak maken
Onze Merken 45172

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!