Light & Living A world of inspiration

Onze collectie Light & Living

Light & Living is een dynamische groothandel met een passie voor verlichting en interieur. Hun missie is om exclusieve ontwerpen te creëren en u te inspireren. Wij weten als geen ander dat thuis de basis is waar u zich vaak het fijnste voelt. 

Light & Living ontwerpt hun eigen collecties en reizen de wereld rond op zoek naar de mooiste verlichting en woondecoratie waarvan ons hart sneller gaat kloppen.

Shop the look

Bij ons draait het om beleving en inspiratie. Producten in een setting geven een goed beeld hoe artikelen, ook qua verhoudingen, bij elkaar passen. Shop the look werkt heel simpel. 

Regelmatig zetten wij sfeerbeelden op onze social media. U kunt er van uit gaan dat de items die u daar ziet ook in de winkel kunt vinden.

Wanddecoratie 28367
Shop the look in onze winkel

Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 39776

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvangt u leuke styling tips!