De Berckelaer Wonen en Slapen Leveringsvoorwaarden

Onze Leveringsvoorwaarden

 LEVERINGSVOORWAARDEN DE BERCKELAER WONEN EN SLAPEN 

Het grootste deel van onze meubelcollectie wordt op bestelling geleverd. Dit betekent dat we te maken hebben met levertijd. Onze reguliere levertijd varieert van 2 tot 12 weken. Informatie betreft de levertijd van een bestelling is meestal 2 weken na plaatsing van de bestelling bekend. U kunt deze informatie inzien op onze website https://www.berckelaer.nl/order/order.html. Of u kunt contact met ons opnemen per mail: info@berckelaer.nl of telefoon 010-5195155. De informatie die verstrekt wordt zijn levertijdopgaven van de fabrikant. Dit blijft een indicatie, aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. 

Als uw bestelling binnen is ontvangt u een bericht per mail. Hierna kunt u telefonisch contact met ons opnemen (op eerder genoemd telefoonnummer) om een afspraak te maken voor het ophalen of de bezorging van uw bestelling. Zie de mail voor de openingstijden van ons magazijn. 

Indien u de meubelen zelf wilt komen ophalen, kunt u gebruik maken van de aanhangwagen. De eerste 2 uur zijn gratis, hierna wordt €15,- per uur in rekening gebracht. Voor het gebruik van de aanhangwagen vragen wij een borg van €100.- en een kopie van uw rijbewijs. Graag bij het maken van een afhaalafspraak aangeven dat u van de aanhangwagen gebruik wilt maken. 

U kunt uw meubelen eventueel ook laten bezorgen. Hiervoor hanteren wij vastgestelde tarieven. Indien u op de begane grond woont of op een verdieping met een ruime lift, worden de spullen naar binnen gebracht, op de plaats gezet en het afval wordt voor u afgevoerd. Passen de goederen niet in de lift of is er geen lift aanwezig? Dan zult u zelf voor transport naar de desbetreffende verdieping moeten zorgen. Indien mogelijk kunt u eventueel ook gebruik maken van de verhuislift, geef dit wel aan van te voren! Voor het gebruik van de verhuislift worden kosten in rekening gebracht, zijnde € 175,-. Overigens zijn bij transport voorbij de eerste deur alle risico’s van dit transport voor u. Zorg er dus voor dat de route van de bezorger toegankelijk is. De Berckelaer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ontstane schade. 

De bezorgers hebben een mobiele pin bij zich zodat u het openstaande bedrag gemakkelijk kunt voldoen per pin. Contant betalen mag natuurlijk ook. 

Voor het monteren van ‘knock down’ geleverde meubelen, elektrische boxsprings en garderobekasten worden extra kosten in rekening gebracht welke bij verkoop besproken worden. 

Voor vragen na levering van de meubelen kunt u contact met ons opnemen per mail: info@berckelaer.nl, voor service en klachten kunt u mailen naar service@berckelaer.nl.

Bloemen in de winkel 31643
de leukste accessoires Kom snel eens langs

Wij zijn aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 45172

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!