De Berckelaer Woonaccessoires

Voor iedere kamer The finishing touch!

Je vindt bij ons in de hele winkel een grote collectie accessoires van verschillende merken ondersteund door diverse stijlen kleinmeubelen. Op onze site geven wij je een idee, maar in onze winkel zal je versteld staan van de enorme keuze. Elk kamertje zijn eigen sfeer en finishing touch! Omdat niet iedereen hetzelfde is...

COCO Maison is een uniek en compleet home decoratie merk die aansluiten op de collecties van Henders & Hazel en Xooon. Met items in verschillende smaakstijlen en volgens de laatste trends, vind je altijd wel iets wat perfect in je huis past. De wereldse designs van de woonaccessoires, wanddecoratie, vloerkleden, kussen, verlichting en kleinmeubelen zijn exclusief door internationale ontwerpers ontworpen.

Weet je niet precies hoe je dit zelf moet aanpakken? Kom naar de winkel en onze stylisten helpen je graag verder.

Wij zijn aangesloten bij Aanhuis Berkel en Rodenrijs

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij Aanhuis.nl bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 42582

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!