Onze merken Velda

Slaapcomfort voor iedereen Velda

Veldeman Bedding is een familiebedrijf in het Belgisch Limburgse Opglabbeek. In de jaren 50 startte de heer Valère Veldeman met het fabriceren van matrassen in een klein productieatelier in Hasselt. Momenteel telt de Veldeman Group bijna 400 werknemers en wordt beschouwd als één van de grootste en meest expansieve industriële fabrikanten in de matrassen -en beddensector.

De sterkte van Veldeman Bedding ligt in het feit dat alles binnenhuis gebeurt. Op die manier kan men snel inspelen op vragen van klanten én de kwaliteit van de producten permanent in het oog houden. Veldeman Bedding is constant op zoek naar manieren om haar producten te verbeteren.

Onder de merknaam 'Velda' brengt Veldeman Bedding een eigen lijn bedden, gekarakteriseerd door vooruitstrevende en kwaliteitsvolle modellen… speciaal ontworpen voor iedereen die betaalbaar, gezond en stijlvol slapen wil combineren. Voor iedereen een geschikt matras of een schitterende boxspring.

Direct naar de website van Velda
Velda 19107
Velda Slaapcomfort voor iedereen
Onze Merken 31582

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvangt u leuke styling tips!