Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

velda

Veldeman Bedding is een familiebedrijf in het Belgisch Limburgse Opglabbeek. In de jaren 50 startte de heer Valère Veldeman met het fabriceren van matrassen in een klein productieatelier in Hasselt. Momenteel telt de Veldeman Group bijna 400 werknemers en wordt beschouwd als één van de grootste en meest expansieve industriële fabrikanten in de matrassen -en beddensector.

De sterkte van Veldeman Bedding ligt in het feit dat alles binnenhuis gebeurt. Op die manier kan men snel inspelen op vragen van klanten én de kwaliteit van de producten permanent in het oog houden. Veldeman Bedding is constant op zoek naar manieren om haar producten te verbeteren.

Onder de merknaam 'Velda' brengt Veldeman Bedding een eigen lijn bedden, gekarakteriseerd door vooruitstrevende en kwaliteitsvolle modellen… speciaal ontworpen voor iedereen die betaalbaar, gezond en stijlvol slapen wil combineren. Voor iedereen een geschikt matras of een schitterende boxspring.

Bekijk onze favoriete boxsprings van Velda.

Lees hier wat meer over matrassen.

Of kom naar de winkel om ons volledige assortiment te bekijken.

Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken