Henders & Hazel

Ga direct naar de webshop van Henders & Hazel of lees verder.

In onze samenleving van vandaag, vaak met veel drukte, haast en overvolle agenda's, is ruimte maken voor ontspanning een must. Ontspannen lukt je natuurlijk het best als jouw leefruimte ook jouw persoonlijke sfeer uitademt. Daar waar jouw voorkeur van "Lifestyle" het best tot zijn recht komt.

Met dit als basis ging Henders & Hazel aan de slag en heeft zo een collectie samengesteld met voor iedere wat wils. Een gevarieerde en hele complete collectie meubelen die in ieder interieur passen. Ga naar de website van Henders & Hazel.

COCO MAISON ACCESSOIRES

COCO Maison is een uniek en compleet home decoratie merk die aansluiten op de collecties van Henders & Hazel en Xooon. Met items in verschillende smaakstijlen en volgens de laatste trends, vind je altijd wel iets wat perfect in jouw huis past. De wereldse designs van de woonaccessoires, wanddecoratie, vloerkleden, kussen, verlichting en kleinmeubelen zijn exclusief door internationale ontwerpers ontworpen. Productfamilies bevatten items die bij elkaar passen door het kleur-en materiaalgebruik. Zo creëer je een prachtige eenheid in je huis.