Bedlinnen

Is uw slaapkamer toe aan een metamorfose? Ook voor linnengoed bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren bedlinnen uit de zeer gevarieerde collectie van Beddinghouse.

Bekijk de zomercollectie van 2019 met actuele prijzen.

De collectie van Beddinghouse biedt buiten hun eigen lijn tal van bekende merken zoals:

  • Kardol en Verstraten
  • Oilily
  • Ariadne At Home
  • Bedlinnen van Dommelin

    Naast de collectie van Beddinghouse verkopen wij bedlinnen van Dommelin. Alle stoffen, van katoen tot en met satijn, zijn duurzaam en kleurecht; u zult er een lange tijd veel plezier van hebben. De beddengoed collectie biedt een volledig programma dekbedovertrekken, hoeslakens, topperhoeslakens, splithoeslakens, lakens en kussenslopen in vele kleuren en vooral in alle denkbare maten. Met een eigen atelier kan Dommelin u ook van maatwerk voorzien. In de collectie van Dommelin vindt u de hele reeks die nodig is om uw bed stijlvol, hygi├źnisch en praktisch aan te kleden. Naast een zeer grote collectie effen kleuren in 4 kwaliteiten, heeft Dommelin ook een aantrekkelijke serie dekbedovertrekken.

    Let op!

    De collectie linnengoed wordt elk seizoen vernieuwd en is trendgevoelig. Het kan zijn dat een model dat is afgebeeld erg populair is. In dat geval geldt op=op.