Xooon

Het concept

XOOON is trendy, opvallend en eigenzinnig. Het is een totaal concept voor de woonkamer.
De collectie wordt regelmatig vernieuwd en speelt in op de nieuwste trends en kleuren.
Met XOOON streven we naar een dominante rol in de markt, met eigen designs en materialen die een mix vormen tussen "Young Design" en pure materialen.

XOOON richt zich op de jonge en jong voelende consument die weet wat ze wil. Hun levensstijl is belangrijker dan hun leeftijd. De doelgroep is sportief en ruimdenkend. Ze willen ruimte en bewegingsvrijheid. Meubelen moeten tegen een stootje kunnen en tegelijkertijd modieus en actueel zijn.

De collectie is opgebouwd uit:

XOOON-TREND

Dit zijn producten in de nieuwste kleuren en vormen. Denk hierbij aan hoogglans gelakte materialen in diverse modieuze kleuren, maar ook een meubelprogramma opgebouwd uit ecologisch onbehandeld hout. Hiermee richten we ons op de moderne, modebewuste klant.

XOOON-COLLECTION

De collectie waar XOOON voor staat en zichzelf mee onderscheidt in de markt. Pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteits leder. XOOON-collection is bedoeld voor de bredere smaakgroep.

XOOON-BASICS

De prijspunten in de collectie, artikelen met een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Dit deel van de collectie is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar bestsellers.
Naast de meubelprogramma's en zitmeubelen bestaat de XOOON collectie uit een uitgebreide decoratie collectie. Dit is een mix van reïnvented artikelen (oude modellen in een nieuw jasje) en eigentijdse innovatieve producten. Hiermee geef je een persoonlijke touch aan de styling van je woonkamer.

CoCO Maison ACCESSOIRES

COCO Maison is een uniek en compleet home decoratie merk die aansluiten op de collecties van Henders & Hazel en Xooon. Met items in verschillende smaakstijlen en volgens de laatste trends, vind je altijd wel iets wat perfect in jouw huis past. De wereldse designs van de woonaccessoires, wanddecoratie, vloerkleden, kussen, verlichting en kleinmeubelen zijn exclusief door internationale ontwerpers ontworpen. Productfamilies bevatten items die bij elkaar passen door het kleur-en materiaalgebruik. Zo creëer je een prachtige eenheid in je huis.