Betaalbaar design Xooon

Laat je inspireren door Xooon

Laat je interieur tot leven komen met uitgesproken designmeubelen die karakter toevoegen aan elke ruimte. Met XOOON breng je een uniek product in huis dat inspiratie put uit de wereld om ons heen. Deze collectie weerspiegelt vormen, kleuren, texturen en materialen geïnspireerd door de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp schuilt een gepassioneerde designer met een visie, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén gemeenschappelijk doel drijft hen: jou voorzien van een exclusief en betaalbaar meubelstuk. Wij streven ernaar jou te inspireren. Durf te differentiëren! Combineer jouw eigen smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw persoonlijke stijl!

Een leuk weetje is dat COCO Maison een uniek en compleet home decoratie merk is welke aansluit op de collectie van Xooon.

Direct naar de webshop van Xooon
Xooon 42340
Bij Xooon Zit je goed!

Bekijk hier Lookbook '23-'24

Ontdek het nieuwe XOOON Lookbook 2023-2024 online en laat je inspireren door 164 pagina's met onze collectie betaalbare designmeubelen. Uitgesproken designmeubelen geven jouw interieur karakter. Met XOOON breng je een uniek product in huis, geïnspireerd op de wereld om ons heen en samengesteld uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter elk ontwerp staat een gepassioneerde designer met een visie, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Ze hebben één gemeenschappelijk doel: jou voorzien van een exclusief en betaalbaar meubel, zodat jij jouw eigen stijl kunt creëren door het te combineren met jouw persoonlijke smaak. Neem een kijkje in ons Lookbook en laat je inspireren!

Online bekijken
Onze Merken 42582

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!