Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Xooon

Ga direct door naar de webshop van Xooon!

XOOON (spreek uit als: KSOEN) is een redelijk jong merk dat sinds 2011 een verrassend spectrum aan designmeubelen uitbrengt. Deze unieke collectie is eigenzinnig en heeft zeer opvallende ontwerpen. Deze ontwerpen zijn exclusief verkrijgbaar bij XOOON dealers en dus ook bij ons. Een creatief ontwerpteam zorgt elk seizoen voor meubelen en interieuraccessoires volgens de laatste trends, in de nieuwste kleuren en materialen en steeds met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Ben je toe aan een nieuw interieur of alleen een eye-catcher, zoek je een lekker bank om op te ontspannen? Kijk dan eens rond in onze showroom.

Urban living – de kunst van klein wonen
Wie in de stad woont, staat voor een uitdaging: kleine ruimtes stijlvol inrichten én plaats besparen. Stijlvol spullen opbergen? Dat kan met de “URBAN”. Het design is voorzien van voldoende opbergruimte. Nog een voordeel? Je kan ‘m ook uitklappen tot bed.

Alvast een sneakpeak zien? Bekijk hier dan een preview van de multifunctionele "URBAN" bank.

COCO MAISON ACCESSOIRES

COCO Maison is een uniek en compleet home decoratie merk die aansluiten op de collecties van Henders & Hazel en Xooon. Met items in verschillende smaakstijlen en volgens de laatste trends, vind je altijd wel iets wat perfect in jouw huis past. De wereldse designs van de woonaccessoires, wanddecoratie, vloerkleden, kussen, verlichting en kleinmeubelen zijn exclusief door internationale ontwerpers ontworpen. Productfamilies bevatten items die bij elkaar passen door het kleur-en materiaalgebruik. Zo creëer je een prachtige eenheid in je huis.

Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken