Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieen tot plisses en van vouwgordijnen tot lamellen. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex® en onze Aanhuis-collectie.

Welke raamdecoratie hebben we nog meer?

Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft een ruime collectie raamdecoratie. Voor ieder raam of deur hebben wij een passende oplossing. Of je nu de zon wilt weren, het donker wilt maken, je huis iets meer wilt isoleren, meer sfeer in je kamer wilt toevoegen of meer privacy wilt. Raamdecoratie is de oplossing. Wij hebben een ruime collectie duettes, plissés, horizontale (houten) jaloezieën, lamellen, multishades, Silhouettes® rol- en vouwgordijnen. In allerlei kleuren, verschillende stoffen met wisselende lichtregulering en van diverse merken als Luxaflex®, Bece en onze eigen Aanhuis collectie. Zelfs de bediening van je raamdecoratie kan je aanpassen naar jouw wens.

Onze gehele collectie staat hieronder, samen met de voordelen. Advies nodig over welke raamdecoratie voor jouw woning geschikt is, of wil je de raamdecoratie met eigen ogen zien en voelen? Kom dan naar de winkel

Meten en monteren van raamdecoratie

Het meten en monteren van je raamdecoratie is precisie werk. Je wilt het zo strak mogelijk hebben hangen. Laat je raamdecoratie dan meten en monteren door onze stoffeerders. Heb je raamdecoratie uitgezocht die passen bij je stijl en inrichting, dan komen we bij je thuis om de kozijnen op te meten. Dat kunnen zelfs afwijkende vormen zijn, zoals een rond raam. Of je nu je raamdecoratie in de dag of op de dag wilt, dat bepaal je zelf. Ook bij draai-kiep ramen is inmeten geen probleem.

Als de maten bekend zijn bestellen we je gekozen producten, die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. We plannen een afspraak met je in om je raamdecoratie en eventuele gordijnen te monteren en op te hangen. Het monteren van je raamdecoratie door onze vakmensen heeft als voordeel dat het precies past. Je hoeft zelf niet te stoeien met boormachines, potloodjes, knippen en het korter maken van je raamdecoratie. Wij nemen alles uit handen. 

Onze gehele collectie staat hieronder, samen met de voordelen. Advies nodig over welke raamdecoratie voor jouw woning geschikt is, of wil je de raamdecoratie met eigen ogen zien en voelen? Kom dan naar de winkel!

Horren

Best irritant, vliegen en muggen in je woning. Het zoemende geluid van de vlieg overdag en de bulten van de mug in de nacht. Daar is wat tegen te doen. Met de horren van Luxaflex®. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft horren passend voor ieder raam of deur. 

Hordeuren

Even lekker frisse lucht binnen laten door je deur even open te zetten. Of alleen al even naar buiten te stappen. Ook al open je je deur kort, een vlieg of mug is snel binnen. Een hordeur is hiervoor de oplossing. Daaruit kan je kiezen uit een scharnierdeur, een roldeur, een schuivende deur of een plissédeur. In verschillende soorten gaas, bestand tegen pollen en zelfs met het nieuwe ClearView® gaas, die je bijna niet ziet. 

Horren voor je raam

Je raam openzetten én openlaten is goed voor de ventilatie in je huis. Zeker op je slaapkamer. Ook voor je ramen hebben wij passende horren. Kies uit een vast hor, een scharnierende hor of een rolhor. Deze zijn zelfs al te plaatsen zonder te boren in je kozijnen. Bekijk alle opties van horren voor je ramen en deuren bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Daarnaast zijn de horren perfect te combineren met rolgordijnen, zodat jij jouw ideale sfeer kunt geven aan je raam of deur met de kleuren van een rolgordijn. Profiteer daarnaast van het gemak van een hor met magneetsluiting.

Poll-Tex®

Heb je last van je luchtwegen? Zeker in de lente en zomerperiode. Mensen met astma of hooikoorts hebben de optie om een hor te kiezen met Poll-Tex® gaas. Dit gaas houdt pollen tegen, wat beter is voor de luchtkwaliteit binnen. Benieuwd welke horren polwerend gaas hebben?

Advies over horren

Laat je adviseren op het gebied van horren bij ons in de winkel! We komen graag bij je thuis om je te adviseren, je horren in te meten en te monteren.

Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt. Combineer onze gordijnen met de roedes van Interstil. Zo hangen ze met klasse in je kamer.

Variatie

Gordijnen zijn te maken in verschillende stoffen en kleuren. Zo heb je overgordijnen voor warmte en privacy. Wil je toch meer licht in huis? Ga dan voor onze in-betweens. En wil je alleen gordijnen voor decoratie? Dan is vitrage de beste oplossing. Ook voeren is mogelijk; dat maakt de gordijnen verduisterend en zonwerend. Hierdoor zijn gordijnen niet alleen mooi, maar tegelijkertijd functioneel. Combineer gordijnen met jaloezieën of vitrages & in-betweens met overgordijnen voor de afwisseling. Wil je ze onzichtbaar laten hangen? Dan zijn onze roedes van Interstil perfect voor je gordijnen, zeker als je meerdere soorten bij elkaar hebt. En met de juiste wasinstructies houd jij je gordijnen mooi schoon.

Merken

Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt een brede collectie hoogkwalitatieve merken, waaronder Eijffinger, A House of Happiness, Inside, Artelux, Loft 79, Holland Haag en Your Edition. Overigens zijn de gordijnen van A House of Happiness gemaakt van volledig gerecycled materiaal en daarom duurzaam.

Meten en ophangen gordijnen

Het meten en ophangen van je gordijnen is precisie werk. Je wilt het zo strak mogelijk hebben hangen. Laat je gordijnen dan meten en ophangen door onze stoffeerders.

Heb je gordijnen uitgezocht die passen bij je stijl en inrichting, dan komen we bij je thuis om de ruimte op te meten. Dat kunnen zelfs afwijkende vormen zijn, zoals met hele hoge plafonds.

Als de maten bekend zijn bestellen we je gekozen producten, die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. We plannen een afspraak met je in om gordijnen op te hangen. Bij gordijnen kies je een rails die bij je smaak past. Deze monteren we natuurlijk op de plek die je wenst. Het monteren van je gordijnen door onze vakmensen heeft als voordeel dat het precies past. Je hoeft zelf niet te stoeien met boormachines, potloodjes, knippen en het korter maken van de gordijnen. Wij nemen alles uit handen. 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zie je in de meeste huishoudens wel terugkomen. Het is een simpele manier van raambekleding, die we in de meeste gevallen verduisterd zien. Ideaal voor op de slaapkamer. Hoe donkerder de kamer, hoe beter de slaapkwaliteit. Een rolgordijn is, zoals de naam het al zegt, stof in een rol die je doormiddel van een (ketting)koord omhoog of omlaag kunt 'rollen', om op die manier het raam te bedekken. Kies jij voor een rol- of een gewoon gordijn?

Niet alleen voor op de slaapkamers zijn (verduisterende) rolgordijnen geschikt, zeker ook voor de woonkamer of keuken. Het is de ultieme manier van zonwering én het heeft (met sommige) stoffen een zeer isolerende werking. Je kan kiezen in verschillende gradaties van lichttransparanties. Van volledig verduisterd tot transparant. Wil je een felle effen kleur, of toch liever met een patroon? Geen probleem, wij maken jouw rolgordijnen exact op maat, precies passend in jouw interieur. Vaak worden plissé rolgordijnen en rolgordijnen door elkaar gehaald, wij leggen je graag de verschillen uit.

Wij hebben rolgordijnen van de merken Luxaflex® en de Aanhuis collectie.

Jaloezieën

Met geen enkele raamdecoratie variant kan je zo mooi met het licht spelen als met horizontale jaloezieën. De lamellen van je jaloezieën kan je zo kantelen dat je precies kan bepalen hoeveel lichtinval je in kamer laat 'vallen'. Horizontale jaloezieën heb je in verschillende varianten. De aluminium en kunststof jaloezieën en de houten jaloezieën. Met de aluminium/kunststof varianten heb je meer keuze in kleuren en met de houten versie breng je meer warmte in huis en perfect te combineren met gordijnen.

Aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën, ook wel de welbekende 'Luxaflex', zijn tijdloos. Deze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele kleuren, meerdere varianten en ze zijn speciaal voor jou op maat gemaakt. Ook de lamellen zelf zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hoe groter het raam, hoe breder vaak de lamel is. Met deze jaloezieën kan je met het licht spelen door de jaloezie te kantelen. Ook geven ze je voldoende privacy, je kan ze namelijk volledig sluiten. Bediening gaat met een koord of een ketting. Wij verkopen horizontale jaloezieën van onder andere de merken Luxaflex®, BeCe en de Aanhuis collectie.

Houten jaloezieën / blinds

Houten jaloezieën, ook wel blinds genoemd, hebben een warme uitstraling. Door het hout zijn ze redelijk exclusief en hebben ze wel iets weg van de populaire shutters. Ook zijn de houten jaloezieën verkrijgbaar in diverse lamel breedtes, kleuren en een groot aantal afwerking methodes zoals de ladder-band. Een ladder-band is een stoffen strook die de lamellen bij elkaar houdt. Deze kan smal of breed zijn, aangepast aan de grote van de lamellen. Ook kan je met deze ladder-banden je houten jaloezieën een persoonlijk tintje geven. Houten jaloezieën zijn van speciaal hout gemaakt. Deze is licht van gewicht en bestand tegen verschillende temperaturen. Zodoende trekken de jaloezieën niet krom. Hier houden wij uiteraard rekening mee. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft houten jaloezieën van de merken Luxaflex®, BeCe, Inside en de Aanhuis collectie.

Plissés

Plissés, de decoratieve enkele gevouwen stof die je als een harmonica uit elkaar kunt trekken. Ook wel geplisseerde stof genoemd. Een plisségordijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren en dessins. Ook zijn ze in verschillende formaten, vormen en gradaties van transparanties te verkrijgen. Of je nu een lichtdoorlatende stof wilt, of juist een verduisterende. Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder raam. Van draai-kiepramen tot driehoeksramen, ronde ramen en serres. Functioneel en duurzaam, met alle voordelen van dien! dat zijn onze plissés. 

Naast plisségordijen wordt er ook vaak gekozen voor de rolgordijnen, lees hier de verschillen om tot een zo goed mogelijke keuze te komen. 

Lamellen

Je ziet ze voornamelijk in kantoorpanden. Al zijn lamellen ook zeer geschikt voor woningen. Ze benadrukken de hoogte van je ramen. Ook zijn ze ideaal voor schuifpuien. Net als die schuifpuien, schuif je de lamellen ook aan de zijkant. Zo heb je geen 'last' van opgetrokken raamdecoratie boven je schuifpui. 

Lichtinval

Lamellen is een stijlvol alternatief voor gordijnen. Met lamellen kan je de lichtregulering simpel aanpassen. Wil je meer licht, dan zet je de lamellen 'open'. Wil je de zon mijden of meer privacy in je kamer, dan schuif je ze dicht. De meeste lamellen zijn te bedienen met een ketting, waarmee je de lamellen naar de zijkant 'rolt'. Ook is elektrische bediening mogelijk met de lamellen, zoals Powerview® van Luxaflex®.

Lamellen zijn in verschillende transparanties, kleuren en materialen verkrijgbaar. Wij hebben zelfs lamellen met een patroon. Dat maakt dit product net zo veelzijdig als alle andere raamdecoratie. Wij hebben lamellen van de merken Luxaflex®, Bece en de Aanhuis collectie.

Multishades

Eindeloos variëren met duorolgordijnen

Multishades, ook wel de duorolgordijn genoemd, is in principe een rolgordijn alleen dan met twee lagen stof. Het principe is makkelijk. Je hebt twee lagen stof, in horizontale transparant en verduisterend banen. Deze schuif je langs elkaar om je lichtinval en je mate van privacy te bepalen. Op een traploze manier schuiven en rollen van je raamdecoratie, dat kan met de multishades. Mooie structuren, moderne metallic dessins of 3d vormen, zijn maar enkele voorbeelden van de prachtige stoffen in onze collectie.

Multishades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, kleurgradaties en mate van transparantie. Zelfs de casettes waaruit de multishade rolt is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft een breed aanbod van stoffen voor bijna ieder raam. Wij verkopen onder andere de merken Luxaflex®, Bece en de Aanhuis collectie.

Sfeer en functionaliteit

Met multishades creëer je een strakke uitstraling, terwijl het licht op een speelse manier binnenvalt. Het geeft sfeer aan je kamer en het is functioneel door de manier hoe je je lichtinval bepaald. Je hebt keuze in verschillende baanbreedtes, in wel honderd verschillende combinaties van kleuren en stoffen. Ideaal en mooi voor grote raampartijen. Het verduisterende duorolgordijn is ideaal voor je slaapkamer. De twee verduisterende stoflagen zitten strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering.

Vouwgordijnen

Bij vouwgordijnen vouwt en ontvouwt de stof zich als je ze optrekt of neerlaat. De baleinen in de stof zorgen ervoor dat het vouwgordijn zich in delen oprolt/ vouwt. Een praktische oplossing voor ieder raam. Daarnaast geven vouwgordijnen je interieur een warme uitstraling. De collectie op maat gemaakte vouwgordijnen van Woninginrichting-Aanhuis.nl bevat meer dan 250 stoffen en volop decoratieve accessoires. Wij hebben vouwgordijnen van onder andere de merken Luxaflex®, Bece en de Aanhuis collectie.

Stoffen

Alle stoffen in onze vouwgordijnen collectie variëren van transparant, lichtdoorlatend tot verduisterend. Wil je vouwgordijnen op je slaapkamer? Laat je vouwgordijnen dan voeren, dan zijn ze isolerend en verduisterend. Combineer dezelfde stof van je vouwgordijnen met je gordijnen voor de volledige eenheid op je kamer.

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo zorgen baleinen ervoor dat een vouwgordijn mooi strak hangt. Een vouwgordijn zonder baleinen heeft een nonchalantere uitstraling. Ook heb je met vouwgordijnen verschillende opties qua bediening, zelfs de populaire top-down - bottom-up functie is mogelijk.

​Silhouette

Silhouettes® van Luxaflex® zijn sfeervol met een exclusieve stijl. Door de horizontale stoffen lamellen, die tussen twee doorzichtige lagen stof hangen, te kantelen kan je op een stijlvolle manier je lichtinval en privacy bepalen. Het felle licht wat in je kamer binnenkomt verander je soepeltjes in zacht gefilterd licht. Silhouette® zijn uiterst veelzijdig. Daardoor zijn ze de perfecte keuze voor ieder raam in je huis.

Door de constructie van de zachte draaiende lamellen, maak je een sfeervol geheel in je kamer. Je kan zelf kiezen of je veel licht in je kamer laat schijnen, of dat je het juist iets verduisterd. De stof om de lamellen heen, geeft je gelijk al minder inkijk in je kamer, wat weer positief is voor je privacy. Silhouettes® zijn van het merk Luxaflex® en verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Laat onze vakman vrijblijvend bij je thuis komen op je ramen op te meten zodat je zeker weet dat de Silhouettes® goed passen. Wil je dat ze perfect voor je ramen hangen? Maak dan ook gebruik van onze montageservice.

Shutters

Met shutters tover je iedere ruimte in huis om tot een luxe en bijzonder sfeervolle plek. Met shutters heb je namelijk niet zomaar zonwering, je hebt zonwering met klasse. Onze shutters van Blend® zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en met verschillende opties, helemaal afgestemd op jouw wensen. Voor elk type raam of deur een perfecte oplossing.

Variaties

Shutters zijn verkrijgbaar in 6 verschillende opties. Zo hebben wij de standaard shutters met een pen en gat-verbinding. Wil je graag de shutters aan de kant schuiven? Kies dan voor shutters met het vouwrail systeem, of juist het schuifrail systeem. Ook hebben wij shutters geschikt voor dakramen en voor draai-kiepramen. Zelfs voor ramen in afwijkende vormen hebben wij de geschikte shutters in onze specials collectie.

Als je voor shutters kiest, kies je echt voor zonwering met luxe. De houten lamellen die in deuren, of als schuif- vouwrail voor je ramen hangen stralen klasse uit. Zo geef je gelijk je woonkamer een sfeervolle en luxe uitstraling.

Extra's

Eigenlijk zijn deze extra's niet speciaal extra, maar ze zijn wel extra handig. Zoals onze geïntegreerde magneten. Hierdoor sluiten de shutters eenvouwdig en mooi tegen het kozijn.

Of de aanslag, de rand waar de shutter tegenaan sluit. Door deze aanslag maken wij de shutters zo licht dicht mogelijk en profiteer je nog meer van de privacy. Laten we de rabbet zijstaal niet vergeten. Die zorgen ook voor meer lichtdichtheid bij aansluitende luiken.

Voor een betere verlijming en sterke houtverbinding zijn onze shutters voorzien van een dichte pen en gatverbinding met groeven.

Powerview

Met de PowerView® Motorisation van Luxaflex® stel je je eigen voorkeuren in. Een ideale wereld waarbij je raamdecoratie zich automatisch aanpast op elk moment van de dag. Met de Pebble® afstandbediening of wandbediening stuur je, met één druk op de knop alle raamdecoratie aan van je hele huis. Ook kan je de PowerView® app downloaden. Op deze app op je smartphone of tablet stel je eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste postitie. Met de RemoteConnect op je app en kan je je elektrische gordijnrails bedienen van waar je ook bent.

Scènes aanpassen

Met Powerview® kan je alle scènes van de gehele dag aanpassen. Van het moment van zonsopkomst tot zonsondergang. Door Powerview® zelf berekend, gebaseerd op je locatie. Als jij wilt dat je raamdecoratie om 8:00 uur in de ochtend open gaat, dan kan je dat instellen. Gaat de zon onder en wil je rond 19:30 uur 's avonds meer privacy in je woonkamer, dan stel je in dat je raamdecoratie zakt of dichtgaat. Dat alles kan heel flexibel met Powerview®.

Powerview® is volledig op batterij aangedreven, waardoor het gemakkelijk te installeren is. Door deze aandrijving is de bediening ook kindvriendelijk, je hebt namelijk geen koord meer waar een kind in verstrikt kan raken.

Het bekroonde smarthomesysteem werkt onder andere met Apple Home Kit, Amazone Alexa, Google Home en Nest. Maar ook als losse app of afstandsbediening. Gebruik het om je te helpen ontwaken, voor een veiliger gevoel of om een andere sfeer te creëeren - geheel automatisch. Je kunt nu op je smartapparaat via een uiterst intuïtieve digitale interface je Luxaflex raamdecoratie bedienen. Dat is pas handig en helemaal niet duur!

PowerView® is verkrijgbaar met vele Luxaflex® raamdecoratie. Zoals de Duettes, Silhouettes, Vouwgordijnen, Multishades, Rolgordijnen, Horizontale jaloezieën, Plissés en Verticale jaloezieën. De Pebble® Remote past precies in je handpalm en deze is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Wil je graag meer weten over PowerView® of de elektrische gordijnrails graag testen, voelen en uitproberen? Onze interieurspecialisten helpen je graag op weg. Kom dan langs in de winkel.

Bekijk de video om de mogelijkheden te zien als het gaat om PowerView® Motorisation van Luxaflex®

Gratis Interieuradvies

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er zelf qua styling niet uit? En kan je daarbij interieuradvies van onze top interieurontwerper gebruiken? Maak dan een afspraak in onze winkel voor een kennismakingsgesprek met onze interieurontwerper op speciale adviesdagen. In 45 minuten bespreek je jouw woonwensen samen met onze interieurontwerper, maak je kennis met de verschillende woonstijlen en wordt er geheel vrijblijvend een globaal interieur plan gemaakt.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken