Maatwerk

Omdat 'standaard' niet altijd de juiste oplossing voor het grijpen ligt, bieden wij ook maatwerk aan. Wij leveren maatwerk

Karpetten op maat

Als u warmte en gezelligheid in huis wilt brengen is een karpet een 'must have'. Ook voor een karpet bent u bij ons op het juiste adres. Buiten de collectie standaard karpetten kunt u kiezen voor maatwerk. Van wol tot sisal en zeegras, het kan allemaal. U kunt een keuze maken uit de collectie stalen en wij kunnen direct voor u een berekening maken

En wist u dat van bijna alle tapijten ook een karpet op maat kan worden gemaakt met diverse afwerkingen. Met onze eigen stoffeerderij in huis, maakt dit de collectie maatwerk echt oneindig.

Maatwerkartikelen moeten speciaal voor u besteld worden en kennen daardoor een levertijd afhankelijk van welk product u kiest.

Schuifwanden op maat

Een schuifwand op maat kan voor veel ruimtes een uitkomst bieden. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan kasten bij een schuin plafond of wandje, het afschermen van een ruimte etc. Ook het interieur van uw inloopkast kunnen wij verzorgen.

Lees hier meer over de mogelijkheden.

Meubelen op maat

Van sommige meubelprogramma's zijn ook enkele meubelen in maatwerk verkrijgbaar. Kom naar de winkel om de mogelijkheden te bekijken. Bent u naar iets bijzonders op zoek? Laat het ons dan even weten. Dan kijken we of wij u verder kunnen helpen.


NB Wij verkopen geen maatwerk lijsten meer!