Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Behang & Schilderwerk

De inrichting van uw huis begint bij de muren. Want een mooie inrichting verdient een goede basis.
In onze winkels hebben wij een ruime collectie (glasvezel)behang en muurverf. Onze vakmensen nemen het grootste werk voor u uit handen, door bij u thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. En ze gaan pas weg, als de muren er tip-top uitzien!

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele dessins en is meerdere keren overschilderbaar. Het is ook ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden als nieuw tevoorschijn getoverd.

Wij hebben een ruime collectie glasvezelbehang die u kunt uitzoeken, inclusief behanger. Met ons renovliesbehang heeft u uw muren zo strak, dat het lijkt op stucwerk. Zo weet u zeker dat u een perfect eindresultaat zult krijgen. 

Kijk hier voor meer informatie over glasvezelbehang, de verschillen, de mogelijkheden van onze vakmannen, de combinatie met sauswerk en de voordelen van het behang.  

Behang Eijffinger

Naast onze ruime collectie glasvezelbehang, hebben wij ook behang van het merk Eijffinger en Masureel. Met het behang van Eijffinger kleur je je woning nog meer op. Van Eijffinger hebben wij onder andere de volgende collecties: "Black & Light, Script, Resource, Grenada, Geonature, Blend en Masterpiece". Bekijk in onze winkel de collectie en laat u inspireren.

Schilderwerk

Onze schilders zetten dagelijks hun vakmanschap in, om de binnenkant van uw woning van boven tot beneden van een nieuwe laag verf te voorzien. Ze gaan hierbij op een vlotte en nette manier te werk. En dat neemt u een hoop gedoe en veel tijd uit handen!

Gratis Interieuradvies

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er zelf qua styling niet uit? En kan je daarbij interieuradvies van onze top interieurontwerper gebruiken? Maak dan een afspraak in onze winkel voor een kennismakingsgesprek met onze interieurontwerper op speciale adviesdagen. In 45 minuten bespreek je jouw woonwensen samen met onze interieurontwerper, maak je kennis met de verschillende woonstijlen en wordt er geheel vrijblijvend een globaal interieur plan gemaakt.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken