Interieuradvies en meer...

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Maak dan een afspraak voor een flitsadvies tijdens onze adviesdagen of vul onderaan de pagina het formulier in. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken. Onze interieurstylisten of de stylisten van Woninginrichting-Aanhuis kunnen u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan

Interieuradvies

Wanneer u kiest voor een nieuw interieur moet uw huis uw thuis worden. Met het realiseren hiervan ondersteunen wij u graag. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen.

Kosten advies totaal inrichting (incl. interieurstoffering)

Flitsadvies (GRATIS, duur: 45 min)
Direct inschrijven voor een flitsadvies? Klik dan hier!

Indien je na dit adviesgesprek samen met onze topstyliste een alles omvattend interieur-adviesplan in detail wil uitwerken, dat is dat natuurlijk mogelijk en wordt een vervolgafspraken gepland.

Vervolggesprek topstyliste (duur 2 uur) = €199,-
Dit bedrag wordt verrekend bij het plaatsen van een order. Het advies is dan dus GRATIS.Vraag naar de voorwaarden.

Vervolggesprek topstyliste (duur 3 uur) = €299,-
Dit bedrag wordt verrekend bij het plaatsen van een order. Het advies is dan dus GRATIS.Vraag naar de voorwaarden.

Meer weten over Woninginrichting-Aanhuis? Klik hier!
Direct inschrijven voor één van de adviesdagen? Klik dan hier!

Tijdens een vervolg gesprek wordt de indeling met u besproken. Natuurlijk komen ook aspecten zoals materiaalgebruik, stofkeuze tot de kleur van de wand aan bod en nog belangrijker uw persoonlijke wensen. Wanneer nodig wordt er een plattegrond getekend of komen we bij u thuis.

Basis interieuradvies

Heet u alleen advies nodig betreft de indeling van uw huis (niet betreft stoffering) dan kunt u terecht bij onze styliste. Wij rekenen hier €75,- voor. Bij het plaatsen van een order vanaf € 1.500,- is het advies gratis.

Wat nog meer??

Omdat het inrichten van een huis geen eenvoudige klus is helpen we u graag. Wij hebben op diverse gebieden specialisten in huis die u kunnen adviseren. Hierbij moet u behalve interieuradvies bijvoorbeeld denken aan:

  • Kleuradvies
  • Personal shopping
  • Deskundig slaapadvies
  • Advies bij maatwerkkasten


Kleuradvies (gratis)

Vindt u het lastig om te beslissen over een kleur op uw muur of meubelen? Met onze verven van Mia Colore bieden wij u een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden en kleuren. Naast de bekende Kalk-en Krijtverven bestaat deze collectie ook uit lakken en zelfs vloerverven. Samen met onze enorme collectie stoffen van diverse leverancier stellen wij graag samen met u de perfecte kleurenpallet samen.

Personalshopping (gratis)

Altijd druk en geen tijd of zin om uw woning opnieuw te stylen? Samen bepalen we de gewenste style en wij gaan voor u opzoek naar de juiste items. Met wat aanpassingen en accessoires zetten wij een compleet nieuwe sfeer voor u neer naar uw wens. Indien gewenst komen wij dit natuurlijk ook voor u decoreren (bij een besteding vanaf €500 doen wij dit binnen de regio gratis).

Deskundig slaapadvies (gratis)

Een goede nachtrust is cruciaal voor uw gezondheid en uw functioneren in het dagelijkse leven. Een goed matras en kussen is daarbij bepalend. Daarom bieden wij u een professioneel en persoonlijk advies afgestemd op uw wensen en behoeften.

Schuifwanden op maat (gratis)

Ook voor een schuifwand op maat bent u bij ons op het juiste adres. Schuine wanden en vreemde hoeken zijn geen probleem wanneer u een kast op maat laat maken. U kiest zelf de kleur en deelt samen met onze specialist de kast in naar wens.

Meer weten over schuifwanden op maat? Klik hier voor meer informatie!

Uw gegevens
Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen.