Gratis* Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij De Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Omdat het inrichten van een huis geen eenvoudige klus is helpen wij u graag. Wij hebben op diverse gebieden specialisten in huis die u kunnen adviseren. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan:

  • Interieuradvies
  • kleuradvies
  • Personal shopping
  • Deskundig slaapadvies

Interieuradvies

Wanneer u kiest voor een nieuw interieur moet uw huis uw thuis worden. Met het realiseren hiervan ondersteunen wij u graag. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen. U levert de plattegrond aan, onze adviseur werkt deze uit en tekent de nieuwe plattegrond voor u in. Tijdens een vervolg gesprek wordt de indeling met u besproken. Natuurlijk komen ook aspecten zoals materiaalgebruik, stofkeuze tot de kleur van de wand aan bod en nog belangrijker uw persoonlijke wensen.

Kosten interieuradvies €75

*Bij het plaatsen van een order vanaf € 1.500,- is het advies gratis.

Wat krijgt u hiervoor?

  1. Een ingetekende plattegrond
  2. Twee uur advies op afspraak.

Kleuradvies

Vindt u het lastig om te beslissen over een kleur op uw muur of meubelen? Met onze verven van Mia Colore bieden wij u een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden en kleuren. Naast de bekende Kalk-en Krijtverven bestaat deze collectie ook uit lakken en zelfs vloerverven. Samen met onze enorme collectie stoffen van diverse leverancier stellen wij graag samen met u de perfecte kleurenpallet samen.

Personalshopping

Altijd druk en geen tijd of zin om uw woning opnieuw te stylen? Samen bepalen we de gewenste style en wij gaan voor u opzoek naar de juiste items. Met wat aanpassingen en accessoires zetten wij een compleet nieuwe sfeer voor u neer naar uw wens. Indien gewenst komen wij dit natuurlijk ook voor u decoreren (bij een besteding vanaf €500 doen wij dit binnen de regio gratis).

Deskundig slaapadvies

Een goede nachtrust is cruciaal voor uw gezondheid en uw functioneren in het dagelijkse leven. Een goed matras en kussen is daarbij bepalend. Daarom bieden wij u een professioneel en persoonlijk advies afgestemd op uw wensen en behoeften.

Schuifwanden op maat

Ook voor een schuifwand op maat bent u bij ons op het juiste adres. Schuine wanden en vreemde hoeken zijn geen probleem wanneer u een kast op maat laat maken. U kiest zelf de kleur en deelt samen met onze specialist de kast in naar wens.

Meer weten over schuifwanden op maat? Klik hier voor meer informatie!

Uw gegevens
Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen.