Avek Ninety Boxspring

Details Avek Ninety

De ‘Beste boxspring uit de test’ stel je naar eigen wens samen.

Set Ninety Vlak
Vanaf €2.995,-

Boxspring  Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR koudschuim kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscontouren. Zo lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap.

Bij de Boxspring Ninety valt veel te kiezen. Afhankelijk van je lichaamsbouw en voorkeur kies je voor een standaard, stevige of extra stevige matras. Wij bieden bedlengtes van 200, 210 of 220 cm met een meerprijs, en bedbreedtes van 80, 90, 100, 140, 160, 180 en 200 cm. En qua stoffen kies je voor de stof en kleur die het beste bij jouw smaak en interieur past. Zo stel je je eigen Boxspring Ninety naar wens samen. Onze dealers zijn je hierbij graag van dienst met deskundig advies.

Boxspring Ninety in 2-persoons uitvoering bestaat uit de volgende componenten:

• 2 boxsprings met een 5 zone pocketvering interieur, voorzien van stoere poten • 2 pocketveringmatrassen, voorzien van 5 comfortzones, in de hardheden standaard, stevig of extra stevig • één extra luxe 2-persoons topmatras met schouderzones of bij de elektrische uitvoering twee 1-persoons topmatrassen

En de volgende extra’s t.w.v. €510 : • 1 exclusieve en zeer royale achterwand Ninety • 2 stuks LED leeslampjes • 2 stuks LED in-/uitstapverlichting

Jouw totale voordeel bedraagt maar liefst 510 euro! 

Naar boxsprings
Onze Merken 42582

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!