Kreamat Argos Boxspring

Details Kreamat Argos

Argos the art of sleeping


De Argos Boxspring
Vanaf € 5.999,-

Slaapbeleving op een voetstuk,  dat biedt Argos met deze oversized boxspring in een fris en tijdloos design.

Laag en minimalistisch van vorm, hoog in kwaliteit en maximaal in comfort. Het gestoffeerde hoofdeinde is in harmonie met de gestoffeerde, vrijliggende boxspring.

De frames van het bed in zwart gepoedercoat metaal vormen een homogene draagstructuur.

Zeg niet zomaar matras tegen een Argos-matras. Het thermisch geharde pocketveren interieur van Zweedse kwaliteit garandeert een blijvende flexibiliteit en veerkracht.

Boven en onder de zeven comfortzones in de kern zorgt een gellatex comfortlaag voor duurzame elasticiteit. Die ondersteunt de natuurlijke lichaamsbeweging. De open celstructuur van de latex laat de matras optimaal ventileren. De in de latex ingespoten thermogel zorgt voor een constant gereguleerd bedklimaat. De Argos-matras is verkrijgbaar in de hardheden soft, medium, firm en extra firm.

ARGOS MATRASSTOF  De innovatieve Argos-matrasstof van elastische katoenen breistof versterkt de ondersteunende werking van het interieur. De stof heeft een JMAC anti-bacteriele behandeling en Thermogel finish.JMAC is een gecertificeerdeanti-bacteriële, anti-schimmel en anti-huismijt finish (antimicrobiële werking)

ARGOS PARTNERCLOSE Je kunt kiezen voor een uitvoering met een ritssluiting aan de boven- en onderzijde die de twee matrassen met elkaar verbindt. De ritsluitingen van dit partnerclose systeem kun je gedeeltelijk openen.

Naar boxsprings
Onze Merken 42582

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!