Service & Contact

Wij staan voor u klaar!

Onze fysieke winkel is tijdelijk gesloten, maar wij staan voor u klaar via mail, telefoon en WhatsApp en met onze Online Flitsadviezen, Stalen Service en onze Advies aan Huis Service!

De Berckelaer Wonen en Slapen
Berkelse Poort 1
2651 JX Berkel en Rodenrijs
telefoon: 010 - 519 51 55/ WhatsApp: +31 105195155
info@berckelaer.nl

Route

  Online Flitsadvies

  Onze winkel is tijdelijk gesloten maar onze interieuradviseurs staan online voor u klaar om er voor te zorgen dat u weer verliefd wordt op uw huis. Tijdens een videobel afspraak (circa 45 min.) bespreekt u uw woonwensen samen met onze stylisten, maakt u kennis met de verschillende woonstijlen en wordt er geheel vrijblijvend een globaal interieurplan gemaakt.

  Stap 1: Geef uw gegevens en persoonlijke voorkeuren aan via de mail.

  Stap 2: Wij nemen contact met u op om een Online Flitsadvies in te plannen.

  Stap 3: Wij blijven u graag een woninginrichting te vinden waarin u zich helemaal thuis voelt. Daarom is het Online Flitsadvies (ca 45 min.) gratis.

  Stap 4: Het Online Flitsadvies is een eerste stap naar een eventueel totaal interieuradvies in onze winkel in Berkel en Rodenrijs na 9 februari 2021.

  STALEN SERVICE AAN HUIS

  Heeft u een keuze gemaakt in welke vloer, raamdecoratie of gordijnen u wilt, maar weet u nog niet precies welke kleur, print of dessin? Geen probleem. Onze stylistes komen bij u langs om de stalen af te leveren. U kunt dan in alle rust uw kleur kiezen, zonder dat u daarvoor uw huis uit hoeft.

  Stap 1: Geef uw gegevens en persoonlijke voorkeuren aan via de mail.

  Stap 2: Wij nemen contact met u op om een te plannen bij u thuis.

  Stap 3: Wij blijven u graag helpen om van uw huis een fijn thuis te maken. Daarom is de Stalen Service gratis.

  Stap 4: Uiteraard volgen we ook tijdens de Stalen Service afspraken de aangescherpte RIVM richtlijnen. Lees meer >

  Advies aan huis

  Bent u op zoek naar naar een specifiek meubel, woon- of slaapmerk en wilt u daar graag advies bij? Dan is een winkelbezoek bij De Berckelaer even niet mogelijk vanwege de COVID-19 maatregelen. We bieden u daarom de optie om een Advies aan Huis afspraak te maken. 

  U kunt dan rustig en op afstand met de syliste uw woonwensen bij u thuis uitwerken. Met de Berckelaer service uit onze winkel, maar dan bij jou thuis!

  Vraag ons naar de mogelijkheden!