Service & Contact

Wij staan voor u klaar!

Onze fysieke winkel is tijdelijk gesloten, maar wij staan voor u klaar via mail, telefoon en WhatsApp en met onze Online Flitsadviezen, Stalen Service en onze Advies aan Huis Service!

De Berckelaer Wonen en Slapen
Berkelse Poort 1
2651 JX Berkel en Rodenrijs
telefoon: 010 - 519 51 55/ WhatsApp: +31 105195155
info@berckelaer.nl

Route

  Winkelen op afspraak

  Vanaf 3 maart a.s. is het mogelijk om een afspraak te maken voor private shoppen

  Hoe verder?

  Maak (online) een afspraak voor private shoppen om datum en tijd af te stemmen. Na het maken van een afspraak kunt u op het afgesproken moment onze meubels rustig bekijken en testen in de winkel. Natuurlijk hanteren we hierbij de richtlijnen van het RIVM. 

  Een aantal richtlijnen hiervoor:

  - U komt met maximaal twee personen

  - Afspraak minimaal 4 uur van tevoren ingepland

   - Mondkapje is verplicht, evenals de overige geldende richtlijnen zoals afstand houden en thuisblijven bij klachten

    - Er zijn hygiene maatregelen getroffen

    Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit uiteraard graag. 

    Call & Collect

    Het liefst zien wij je natuurlijk weer snel in onze winkel, want wij kunnen niet wachten om je weer te helpen in onze showroom en om je alle leuke, mooie en nieuwe dingen te laten zien.

    De winkel blijft voorlopig dicht, maar het is wel mogelijk om meubelen welke op voorraad zijn, showmodellen en accessoires (online) te bestellen en dezelfde dag op te halen bij ons afhaalpunt.

    Nadat je online je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een mail of word je telefonisch benaderd voor het maken van een afspraak. 

    Conform de richtlijnen van de overheid zit er tussen het bestelmoment en de afhaalafspraak een periode van minimaal vier uur. Volgens dezelfde richtlijnen wordt de bestelling door één persoon afgehaald.

    Daarnaast blijven we uiteraard ook bezorgen.

    Online Flitsadvies

    Onze winkel is tijdelijk gesloten maar onze interieuradviseurs staan online voor u klaar om er voor te zorgen dat u weer verliefd wordt op uw huis. Tijdens een videobel afspraak (circa 45 min.) bespreekt u uw woonwensen samen met onze stylisten, maakt u kennis met de verschillende woonstijlen en wordt er geheel vrijblijvend een globaal interieurplan gemaakt.

    Stap 1: Geef uw gegevens en persoonlijke voorkeuren aan via de mail.

    Stap 2: Wij nemen contact met u op om een Online Flitsadvies in te plannen.

    Stap 3: Wij blijven u graag een woninginrichting te vinden waarin u zich helemaal thuis voelt. Daarom is het Online Flitsadvies (ca 45 min.) gratis.

    Stap 4: Het Online Flitsadvies is een eerste stap naar een eventueel totaal interieuradvies in onze winkel in Berkel en Rodenrijs na 9 februari 2021.

    STALEN SERVICE AAN HUIS

    Heeft u een keuze gemaakt in welke vloer, raamdecoratie of gordijnen u wilt, maar weet u nog niet precies welke kleur, print of dessin? Geen probleem. Onze stylistes komen bij u langs om de stalen af te leveren. U kunt dan in alle rust uw kleur kiezen, zonder dat u daarvoor uw huis uit hoeft.

    Stap 1: Geef uw gegevens en persoonlijke voorkeuren aan via de mail.

    Stap 2: Wij nemen contact met u op om een te plannen bij u thuis.

    Stap 3: Wij blijven u graag helpen om van uw huis een fijn thuis te maken. Daarom is de Stalen Service gratis.

    Stap 4: Uiteraard volgen we ook tijdens de Stalen Service afspraken de aangescherpte RIVM richtlijnen. Lees meer >

    Advies aan huis

    Bent u op zoek naar naar een specifiek meubel, woon- of slaapmerk en wilt u daar graag advies bij? Dan is een winkelbezoek bij De Berckelaer even niet mogelijk vanwege de COVID-19 maatregelen. We bieden u daarom de optie om een Advies aan Huis afspraak te maken. 

    U kunt dan rustig en op afstand met de syliste uw woonwensen bij u thuis uitwerken. Met de Berckelaer service uit onze winkel, maar dan bij jou thuis!

    Vraag ons naar de mogelijkheden!