Service & Contact

Wij helpen u graag om van uw huis een thuis te maken. Het grootste deel van onze slaap-, Henders & Hazel-, Xooon- en COCO maison collectie is online te bekijken en te bestellen. Voor al uw bestellingen en/of vragen helpen wij u graag via telefoon, mail of WhatsApp.

Bestelde meubels, stoffering en online bestellingen bezorgen wij graag bij u thuis. Uiteraard volgens de huidige RIVM richtlijnen.

Contactgegevens:
De Berckelaer Wonen en Slapen
Berkelse Poort 1
2651 JX Berkel en Rodenrijs
telefoon: 010 - 519 51 55/ WhatsApp: +31 105195155
info@berckelaer.nl

Onze openingstijden

Maandag 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Wij hebben Iedere eerste zondag van de maand koopzondag en zijn dan geopend van 12.00 - 17.00 uur.


Route

  Winkelen op afspraak

  We staan voor u klaar met de nieuwste collecties voor wonen, slapen en stoffering. Dus wilt u een nieuwe bank, boxspring, vloer of slaapkamergordijn uitzoeken? Het kan en mag weer. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om u te verwelkomen!

  Wilt u liever winkelen op afspraak, dan kan dat uiteraard ook. Na het maken van een afspraak kunt u op het afgesproken moment onze meubels rustig bekijken en testen in de winkel. Natuurlijk hanteren we hierbij de richtlijnen van het RIVM.

  Wilt u winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op!

  Call & Collect

  Het is mogelijk om meubelen welke op voorraad zijn, showmodellen en accessoires (online) te bestellen en dezelfde dag op te halen bij ons afhaalpunt.

  Daarnaast bezorgen we uiteraard ook.

  Neem voor meer informatie contact met ons op.

  Stalen Service

  Heb je een keuze gemaakt in welke vloer, raamdecoratie of gordijnen je wilt, maar weet je nog niet precies welke kleur, print of dessin? Geen probleem. Onze stylistes komen bij je langs om de stalen af te leveren, waarna we verdere details en prijzen per telefoon kunnen afstemmen. Je kan dan in alle rust je kleur kiezen, zonder dat je daarvoor je huis uit hoeft. Videobellen kan natuurlijk ook!

  Onze Stalen Service is uiteraard met in acht neming van de bekende RIVM richtlijnen.

  Neem voor meer informatie contact met ons op.