VOORZORGSMAATREGELEN COVID-19

WE ZIJN WEER OPEN!

Dat betekent dat het weer mogelijk is om zonder afspraak veilig te komen woon- en slaapwinkelen. Onze adviseurs helpen u graag bij al uw interieur vragen. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs tijd voor u heeft? Plan dan een winkelafspraak.

GENOMEN MAATREGELEN

U vindt hier de maatregelen die we hebben genomen naar aanleiding van het advies van het RIVM. We vragen u op de juist manier hiermee om te gaan.

Mondkapje; Het dragen van een mondkapje is op dit moment niet verplicht in onze winkel. 

Houd afstand; houd 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers. Onze ruim opgezette winkelvloer biedt genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden.

Hygiëne; wij zijn extra alert op onze hygiëne, we desinfecteren regelmatig onze handen, deurklinken, balie en pinautomaten etc. Ook hebben we extra schoonmaakrondes ingeroosterd.

Geen groepen; betreed niet met meer dan 2 personen onze winkel.

- Geef geen hand; voor uw en onze veiligheid schudden wij even geen handen.

Gebruik uw elleboog; Hoest of nies in uw elleboog.

Betalen met pin; betaal met PIN, bij voorkeur contactloos. Wilt u toch contant geld of bijvoorbeeld een cadeaubon overhandigen? Leg dit dan op de balie.

BEZORGING AAN HUIS 

Reeds bestelde meubels, stoffering en online bestellingen blijven we wel bezorgen en monteren. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit en we volgen nauwgezet de aangescherpte RIVM richtlijnen:

  • Geef de bezorger extra veel ruimte tijdens de bezorging (minimaal 3 meter);
  • Bezorgers met (lichte) klachten blijven thuis, we vragen jou bij (lichte) klachten of twijfel de bezorgafspraak te verzetten naar een ander moment;
  • Onze bezorgers bellen je vlak voor het moment van bezorging om de gezondheidssituatie bij je thuis nogmaals te checken;
  • We treffen extra hygiënische maatregelen voor onze bezorgers;
  • Betalen is zoveel als mogelijk per PIN mogelijk;
  • Onze collega's dragen bij levering van de meubels een mondkapje;
  • We ontsmetten na elke pinbetaling de pinautomaat;
  • Gebruik je eigen pen bij het aftekenen van de afleverbon.

We zorgen zo goed als wij kunnen voor uw en onze veiligheid.