De Berckelaer Wonen

Bij ons vind je een Zeer gevarieerde collectie

Wij bieden u een uitgebreid meubelconcept met met zeer veel variatie en verschillende stijlen voor jong en oud. Zo vindt u bijvoorbeeld bij ons het totaal concept van Xooon dat heel trendy, opvallend en eigenzinnig is. Het totaal concept van Henders & Hazel waarbij ‘Bijzonder in wonen’ hun motto is. Met een eigentijdse en gevarieerde collectie die passen bij uw smaak en uw leven. En natuurlijk is er ook onze eigen Berckelaer Home Collection. Hierbij vindt u merken als Sevn, Eleonara en ByBoo terug. 

Completeer uw inrichting met bijpassende verlichting en wanddecoraties of met de enorme collectie accessoires die wij te bieden hebben. Onze zeer gevarieerde meubelcollectie wordt regelmatig vernieuwd. Daarom vindt u bij ons altijd de laatste trends.

Bloemen in de winkel 35226
de leukste accessoires Kom snel eens langs

Wij zijn aangesloten bij Aanhuis Berkel en Rodenrijs

Wilt u ook weer verliefd op je huis worden?
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij Aanhuis.nl bekend als de vaste partner van het TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen.

Afspraak maken
Onze Merken 35186

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvangt u leuke styling tips!