De Berckelaer Maak van je huis een thuis

Bij ons vind je een Zeer gevarieerde collectie

Ontdek ons uitgebreide meubelconcept met een breed scala aan stijlen voor elke generatie. Van het trendy, eigenzinnige totaalconcept van Xooon tot de unieke levenssfeer van Henders & Hazel, waar 'Bijzonder in wonen' het motto is. Onze eigentijdse collectie is ontworpen om perfect bij jouw smaak en levensstijl te passen. Verken ook onze eigen Berckelaer Home Collection met merken als Sevn, PMP Furniture, Eleonara en ByBoo. En vergeet niet om je inrichting aan te vullen met bijpassende verlichting, wanddecoraties en accessoires uit onze uitgebreide collectie. Met regelmatige vernieuwingen in onze meubelcollectie, blijf je bij ons altijd op de hoogte van de laatste trends. Jouw perfecte interieur wacht op je!

 42719
De leukste accessoires van Light & Living Kom snel eens langs

Wij zijn aangesloten bij Aanhuis.nl

Welkom bij De Berckelaer Wonen en Slapen, jouw partner voor een liefdevol huis! Als trotse aangesloten winkel bij Aanhuis.nl en vaste partner van het populaire TV-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen, zijn we hier om jouw woning van boven naar beneden compleet in te richten. 

Onze stylisten van Aanhuis Berkel en Rodenrijs vind je op de tweede etage.

Maak hier je afspraak
Onze Merken 42582

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Blijf op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en inspiratietips! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates met de laatste nieuwtjes en leuke stylingtips. Schrijf je snel in en mis niets!