Menu

Interieurstoffering...

Sinds september 2016 is onze winkel verrijkt met een interieurstofferingsshop verzorgd door Rinus Hoogerbrugge. Rinus sloot na 30 jaar als zelfstandig ondernemer zijn winkel op de Kerkstraat en verhuisde naar De Berkelse Poort. Daarmee hebben wij een enorme hoeveelheid vakkennis in huis gehaald waar wij heel blij mee zijn. U kunt dus rekenen op dezelfde persoonlijke benadering, service en vakmanschap zoals u gewend bent van R. Hoogerbrugge.

De collectie bestaat uit o.a. uit gordijnen, vitrage, diverse vloerbedekkingen zoals tapijt, PVC en laminaat en diverse zonweringen. In onze winkel is ons gehele assortiment te bekijken. Wij helpen u graag met het maken van een keuze en desgewenst komen wij bij u thuis langs om de mogelijkheden door te spreken. Het is daarnaast mogelijk om de stalen mee naar huis te nemen om daar de producten nog eens rustig te bekijken. Al onze producten worden kosteloos ingemeten, en wij streven naar een strakke planning voor de levering en plaatsing van uw aankopen.


Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende idee├źn om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken

logo
It's about RoMi - Amsterdam
DTP Import
Avek
By Boo
Mondi art
knit factory
logo
logo
casa vivante
logo
logo
logo