Matrassen

Welke matras is geschikt voor u?

Een goed passend matras kiezen lijkt een echte uitdaging. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is het prima te doen als u over de juiste informatie beschikt zodat u weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw matras.

Als u de tijd neemt om zich te verdiepen in de mogelijkheden, dan zorgt u er zelf voor dat u een goede aankoop doet waarvan u nog jaren plezier heeft. Vergelijk daarom in onze showroom alle type matrassen met elkaar en vind uit welk matras het beste bij u past. Deze moet in ieder geval uw lichaam goed ondersteunen, maar een heleboel factoren spelen mee bij het kiezen van het juiste matras zoals, lengte, gewicht, postuur, allergie├źn, budget etc. Bedenk daarom altijd goed welke factoren voor u belangrijk zijn en leg dit voor aan de verkoper.

In principe zijn alle soorten matrassen geschikt voor op een boxspring-onderstel, maar wij adviseren een pocketveringmatras voor een optimaal comfort en ventilatie.