Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Vloeren

U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende typen vloerbedekking. Of het nu zachte vloerbedekking zoals tapijt en tapijttegels is of een harde vloerbedekking zoals marmoleum, laminaat, vinyl of pvc stroken.

Ook het bekleden van uw trap behoort tot de mogelijkheden.

Wij voeren onder andere de volgende merken:

Tapijt - Desso, Bonaparte, Parade en Interfloor
Tapijttegels - Desso
Pvc stroken - Mflor,TFD, DUOFloor
Marmoleum - Forbo
Laminaat - Quickstep
Vinyl - Novilon, Lethem en Vergeer

Lees hier meer over het enorme assortiment van Desso!

Wij komen kosteloos bij u langs voor het inmeten van uw vloer.

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimten waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen. Een PVC vloer brengt vele voordelen met zich mee, zo is het vochtbestendig, hierdoor kun je een PVC vloer overal in huis leggen, ook in de badkamer en keuken. Een ander voordeel van PVC vloeren is dat je geen contactgeluid hebt. De vloer is er erg onderhoudsvriendelijk en heeft een harde toplaag.

​Vinyl Novilon

Novilon is een stille vloer, het dempt zowel omgevingsgeluid als contactgeluid (erg handig als er vaak meerdere kinderen spelen). De vloeren zijn makkelijk schoon te maken en isoleren goed. Van een Novilon vloer heeft u jarenlang plezier, want er zit een sterke coating (Diamond Seal) over die beschermt tegen onder andere krassen en slijtage en zorgt tevens voor een natuurlijke zijdeglans. Verder zorgt Aquagrip ervoor dat de kans op uitglijden op een natte Novilon vloer minimaal is. Dan is er nog het kwaliteitskenmerk Solid Core, dit zorgt ervoor dat afdrukken van stoelpoten, zwaar speelgoed of kasten zeer snel verdwijnen.

Parket

Parket bestaat in principe uit houten vloerdelen. Het grote verschil met laminaat is dat parket echt hout is, laminaat is slechts een foto van hout, geperst op HDF-platen.
Binnen parket kunnen we twee categorieën onderscheiden:

  • Massief parket (bestaat uit houten planken die na het leggen geschuurd en daarna gelakt of geolied moeten worden).
  • Lamelparket (bestaat uit samengestelde delen of planken die vanaf de fabriek onbehandeld, geolied of gelakt zijn. Hierdoor is veelal verdere afwerking na legging niet meer niet nodig.

Wij leveren parketvloeren van de merken Ambiant en Combiwood. Dit natuurproduct is sterk, slijtvast en bestand tegen een stootje.
Ook kunt u bij ons terecht voor het opschuren en opnieuw behandelen van parket en houten vloeren.

Tapijt, karpetten & traplopers

Zachte vloeren geven een behaaglijk warm gevoel aan de voeten. Maar zorgen ook door de stijl, kleur en uitstraling voor een mooie rustige sfeer in huis. Bovendien is het geluiddempend.

Een juiste karpet zorgt voor de juiste sfeer aan een ruimte. Wij bieden u een breed assortiment van goede kwaliteit en van verschillende bekende merken.

Wat te doen met een saaie trap? Een mooie bekleding van uw trap, geeft uw trappenhuis de finishing touch. Het kan net dat beetje extra geven aan je industriële, Scandinavische of vintage interieur. Een trap voorzien van een loper is minder glad, voelt prettiger aan de voeten en werkt tevens geluidsdempend.


Marmoleum

Marmoleum vloeren zijn goede alternatieven voor gietvloeren en hierdoor zijn ze behoorlijk populair. Marmoleum vloeren worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt en creëren dus een prettige leefomgeving. Het mooie aan Marmoleum is dat het naast duurzaam ook nog eens heel praktisch en onderhoudsvriendelijk is. Het dessin is door en door waardoor gebruikskrasjes bijna niet zichtbaar zijn. Door de vloer te polijsten, verdwijnen vlekken of strepen en ziet de vloer er weer zo goed als nieuw uit.

Laminaat

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Het is een onderhoudsvriendelijk alternatief voor houten vloeren of vloerbedekking. De uitstraling van laminaatvloeren is tegenwoordig zo goed, dat het verschil tussen laminaat en massieve houtenvloeren bijna niet te onderscheiden is.

Keramo

Keramo hout bestaat grotendeels uit natuurlijk materialen zoals houtvezels en minerale stoffen. De vloer is ijzersterk en ontzettend duurzaam. De houten toplaag is drie keer dikker dan die van soortgelijke vloeren en de planken zijn mooi breed, wat de Keramo vloer een robuust uiterlijk geeft en geschikt maakt voor alle soorten gebruik. Een stoere vloer dus!

Keramo tegels brengen verschillende voordelen met zich mee zo zijn de tegels snel en voordelig te leggen door een speciale (klik) drager. Ook is de vloer zeer geschikt voor vloerverwarming en is het onderhoudsarm door de harde en compacte toplaag.

Vloerverwarming

Wij verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming, van het infrezen tot het aansluiten van het systeem inclusief het adviseren en aanbrengen van een energie zuinige pomp. De sleuven worden vervolgens aangesmeerd met een sterke snelcement van eurocol en tenslotte geëgaliseerd. Hierdoor garanderen wij u dat er geen schade of doortekening in de vloer kan ontstaan. Onze stoffeerders leggen daarna de gewenste pvcvloer of marmoleumvloer op de afgewerkte egalinelaag. U krijgt dus totale garantie voor het complete systeem, de vloer en op de doortekening.

Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken