Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Raamdecoratie

Raamdecoratie vormt een belangrijk sfeerbepalend onderdeel van het interieur. Doordat ze samen met de vloer een enorm oppervalk beslaan is het dus slim om daar even goed over na te denken en u goed te laten adviseren.

Wij voeren een uitgebreide collectie van verschillende topmerken zoals: Ado, Artelux, Vadain, Leffring & de Wilde, Holland Haag, Headlam en Interplan. In onze winkel vindt u volop stalen van deze merken. Desgewenst is het mogelijk de stalen mee naar huis te nemen of om een afspraak thuis te maken voor een advies op maat. Wij adviseren u ook met de diverse manieren van confectioneren. in de winkel kunnen wij direct een berekening voor u maken om zo de kosten in kaart te brengen.

Al uw gordijnen worden door ons ingemeten en opgehangen.

Ook kunt u bij ons terecht voor het aanmeten en plaatsen van horren, rolhorren, inzethoren, hordeuren en plisséhordeuren. Deze worden geleverd door Unilux en Rainbow.

Gordijnen

We hoeven u niet uit te leggen wat een gordijn is, maar hier kun je wel alle kanten mee op. In onze collectie vindt u uiteraard een enorme keuze aan materiaal en kleur, maar waar bent u naar op zoek? Een overgordijn zorgt voor warmte en privacy (eventueel gevoerd met een verduisterende en zonwerende stof), maar als je toch graag wat meer licht in huis wilt is de In-between (semi-transparant) de oplossing. Wanneer je een gordijn alleen kiest voor de decoratie dan is een vitrage een goede oplossing. En dan is het uiteraard nog mogelijk vitrages & in-betweens met overgordijnen te combineren voor de variatie. en dan nog de keuze in roede of rails en de plooi die bij je gordijn past. De mogelijkheden zijn eindeloos.Rolgordijnen

Voor iedere situatie en voor elk interieur hebben wij een passend rolgordijn. Trendy, modern, kleurrijk en klassiek: alles is mogelijk.

Je kan eindeloos combineren met stijlen, kleuren, lichttransparanties en dessins. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden in schulpranden, roedes en ringen.

Het rolgordijn kan op- en afrollen door middel van een kunststof bedieningsketting, een softraise veersysteem of elektrische bediening.

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën bieden functioneel comfort met veel privacy. U houdt een vrij zicht naar buiten, maar er is weinig tot geen inkijk. Door de stand van de jaloezie te veranderen, kunt u zelf kiezen hoeveel licht u binnen wil laten.

Wij bieden u een ruime keuze in dessins en breedtes. Hierdoor is er voor elk interieur een passende jaloezie te vinden. Ook is het mogelijk om jaloezieën te monteren in schuine ramen. Informeer naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder.

Je hebt verschillende soorten jaloezieën: aluminium en kunststof.

Plissés

Plissegordijnen bestaan uit één laagje gevouwen stof, die wordt opgevouwen wanneer deze wordt opgetrokken. Wij bieden een ruime collectie met veel keuze in kleur, dichtheid en transparantie. Plissées gebruiksvriendelijk, stijlvol en strak. Het stofgewicht van de gordijnen is erg licht waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn.

Met een plissé gordijn met een updown systeem kun je het plisse gordijn van boven naar beneden geleiden, maar ook van onder naar boven geleiden. Zo is het ook mogelijk om het plissé gordijn op het midden van het raam te laten hangen. Plisségordijnen op maat laten de ruimte sfeervol tot leven komen.

Lamellen

Lamellen zijn niet alleen functioneel, maar zeker ook zeer sfeervol. Lamellen, ook wel verticale jaloezieën genoemd, zijn zeer geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn ze bruikbaar voor schuine ramen.

Er bestaan lamellen van kunststof, aluminium en textiel. Onze lamellen zijn leverbaar 50, 70, 89 en 127mm lamelbreedte we leveren ook stijlvolle 250mm panels.

Multishades

Een multishade gordijn bestaat uit twee lagen stof achter elkaar; deze bestaan uit transparante en niet transparante banen. Door deze banen meer of minder te laten overlappen, kunt u zelf de lichtinval bepalen.

Multishades zijn verkrijgbaar in verschillende baanbreedtes en in vele variaties aan stoffen en kleuren. Voor ieder interieur is dus een geschikte Multishades verkrijgbaar.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn bijzonder sfeervol. Deze raambekleding, met decoratieve uitstraling, zorgt voor een persoonlijk accent in uw interieur. Vouwgordijnen kunnen mét en zonder baleinen worden geleverd. U heeft keuze uit vele soorten stoffen en transparantie.

​Silhouette

Silhouette ® shades bestaan uit horizontale stoffen lamellen, die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen. Net als horizontale lamellen, kunnen de silhouettes ook draaien waardoor u zelf de lichtinval in uw kamer regelt.

Silhouette ® shades bestaan in diverse breedtematen en verschillende stoffen/kleuren.

Shutters

Shutters zijn luiken die aan de binnenkant van de ramen worden geplaatst, met verstelbare lamellen. Shutters zijn op dit moment erg populair. Woninginrichting-aanhuis.nl is dealer in shutters, van onder andere Blend Windowfashion. Tevens voeren wij ook een private label. De shutters zijn van hoge kwaliteit en onze gespecialiseerde buitendienst neemt geheel vrijblijvend de maten bij u thuis op. Maar ook de montage is geen enkel probleem!

Hordeur

Tijdens het ventileren van uw huis, wilt u natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten.

Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in uw huis; vrijblijvend en kosteloos!

U heeft genoeg van insecten die uw huis binnen vliegen? Onze horren bieden dè oplossing. Wij komen bij u thuis om te meten én monteren.

Powerview

Onlangs heeft Luxaflex een revolutionair nieuw systeem voor de bediening van raamdecoratie op de markt gebracht.
Stel je de ideale wereld voor waarbij raamdecoratie is afgestemd op je voorkeuren, zich automatisch aanpast op ieder moment van de dag. Dat is het gemak van PowerView Motorisation.

Bekijk voor meer informatie:
https://www.luxaflex.nl/producten/powerview-motori...


Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken