Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Deuren

U wilt een topkwaliteit deur en u wilt ook dat het geregeld wordt. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij u volledig ontzorgen. Hier vindt u een uitgebreid programma binnendeuren en mogelijkheden, altijd op maat gemaakt. Maak uw deur compleet met een van onze deurkrukken. Alles wordt door ons ingemeten en geplaatst aan huis.

U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende typen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Binnendeuren met glas

Binnendeuren met glas hebben als voordeel dat ze voldoende licht doorlaten in de achterliggende ruimte. Afhankelijk van uw interieur kunt u kiezen voor deuren met één tot acht ramen. Samen met de deurkruk van uw keuze, geeft u uw luxe binnendeur de gewenste uitstraling.

U kunt uw deur helemaal aanpassen naar uw smaak. Daarnaast bieden we diverse profileringen en de varianten met glas. Profileringen zorgen voor de stijl van de deur, denk aan klassiek of juist modern. (Facet)blank glas zorgt voor het meeste licht maar ook voor het meeste zicht. (Facet)mat glas maakt de hal iets lichter en meer dan schimmen worden er niet doorheen gezien. Kortom, de perfecte deur is altijd daar.

Wij informeren u graag verder. Thuis, in de omgeving waar de nieuwe deuren komen, of in onze showroom. De ruime keuze aan binnendeuren zal u versteld doen staan.

Binnendeuren zonder glas

Afhankelijk van waar de plek waar de deur geplaatst wordt, kunt u kiezen voor deuren met en zonder glas. Is het niet noodzakelijk of wenselijk dat u door de deur kunt kijken, dan heeft u keuze uit onze ruime collectie van binnendeuren zonder glas. Deze deuren zijn uitstekend te combineren met deuren met glas. Uiteraard heeft u tevens de keuze uit diverse deurkrukken.

Buitendeuren

Onze buitendeuren zijn voorzien van de meest actuele veiligheidsopties, zoals driepunt-sluitingen, veiligheidsscharnieren en nieuwe cilinders. Daarmee zorg je niet alleen voor een strakke afwerking van je woning, maar (vooral) voor de veiligste keuze.

Wij bieden onze buitendeuren aan inclusief inmeten, afhangen en monteren. Daarnaast wordt de deur vanzelfsprekend in de door jou gewenste RAL-kleur afgelakt.

Ons assortiment bestaan uit: voordeuren, achterdeuren en schuurdeuren

Aktiedeur

U wilt een topkwaliteit deur en u wilt ook de kosten binnen de perken houden? Kies dan voor Aktiedeur, het deurenconcept zonder fratsen.

Of het nu gaat om een modern interieur of een klassieke inrichting; bij Aktiedeur heeft u genoeg keuze. Vraag ook gerust naar de mogelijkheiden voor maatwerk. In de collectie van Aktiedeur treft u de nieuwste modellen. De deuren worden geproduceerd en geleverd als opdekdeur, in standaard maatvoering én inclusief aflak. De lakkleur is (bij benadering) RAL9010 in semi-hoogglans.

De deuren zijn voorzien van een milieusparende EPC-coating. Het resultaat is een harde laklaag die lichtecht en krasvast is en in hoge mate bestand tegen huishoudchemicaliën.

Hordeuren

Tijdens het ventileren van uw huis, wilt u natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten.

Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in uw huis; vrijblijvend en kosteloos!

U heeft genoeg van insecten die uw huis binnen vliegen? Onze horren bieden dè oplossing. Wij komen bij u thuis om te meten én monteren.

Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken