Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Buitenzonwering

Buitenzonwering is onmisbaar tijdens zonnige en warme dagen. Dat is de reden dat wij je bij ons in de winkel buitenzonwering van Luxaflex® bieden. Net als bij raamdecoratie heb je bij zonwering keuze in verschillende soorten. Zo hebben wij screens die vlak op de ramen zitten en het zonlicht met de bijkomende hitte én uv-straling voor binnen tegenhoudt. Knikarmschermen is zonwering die is uitgeklapt en waar je onder kunt zitten zodat je, als je buiten zit, in de schaduw zit. Rolluiken bieden naast alle voordelen van zonwering ook een gevoel van veiligheid.

Bekijk in onze winkel de mogelijkheden op het gebied van buitenzonwering. Wij hebben uitsluitend buitenzonwering van Luxaflex® in ons assoriment.

Knikarmschermen

Wil jij de zon weren voor als je binnen zit, maar óók als je buiten zit? Dan zijn de knikarmschermen zeer geschikt. Niet alleen houden ze de warmte, licht en uv-straling tegen voor binnen. Ook als je op het terras wilt zitten kan je een fijne plek in de schaduw creëren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. En natuurlijk in verschillende breedtes en lengtes. Zelfs geschikt voor hele brede gevels. Te bedienen met stof, of elektrisch. Geheel jouw keuze van gemak.

Kijk en vraag in de winkel naar de keuzes en de mogelijkheden op het gebied van knikarmschermen. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft uitsluitend knikarmschermen van Luxaflex®.

Screens

Luxaflex® screens zijn toepasbaar in vele situaties. Ze zijn duurzaam vormgegeven en beschermen je interieur tegen zon, warmte en uv-straling. Daarnaast voorkomen ze ook nog eens hinderlijke schitteringen. Ideaal als je een overdag televisie wilt kijken. Ze houden het zonlicht tegen en toch kan je zelf nog goed naar buiten kijken. Naast dit alles zijn de screens prachtig vormgegeven en zijn ze verkrijgbaar in verschillende dessins.

Bekijk de mogelijkheden bij ons in de winkel.

Rolluiken

Rolluiken maken je huis volledig donker. Zo hebben zij naast een zonwerend effect, ook effect op je nachtrust. In een donkere slaapkamer slaap je nu eenmaal beter. Daarbij geven rolluiken je ook een gevoel van veiligheid. Doordat zij volledig om het raam zitten is het voor inbrekers bijna onmogelijk om je huis binnen te komen.

Rolluiken zijn naar eigen wens aan te passen in de kleur van jouw kozijnen. Tevens zijn er diverse opties mogelijk zoals volautomatische bediening. Rolluiken kunnen op diverse plaatsen worden toegepast; ramen, voor- en achterdeuren, garages etc.

Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken