Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Behang & Schilderwerk

De inrichting van uw huis, begint bij de muren en het houtwerk. Want een mooie inrichting, verdient een goede basis.

In onze winkels kunnen wij u een uitgebreide collectie behang en glasvezelbehang laten zien. 

Onze vakmensen nemen u het grootste werk uit handen, door bij u thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. En ze gaan pas weg, als uw muren en houtwerk er tip-top uitzien!


Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is de verzamelnaam voor glasweefsel, glasvlies en renovlies. Het is een goed alternatief voor glad gestucte wanden, dat een 100% vlak en strak eindresultaat geeft.
Renovlies glasweefselbehang heeft vele voordelen ten opzichte van glad stucwerk. Het scheurt niet, het is stootvast en is akoestisch beter.

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele dessins en is meerdere keren overschilderbaar, Het is ook ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden als nieuw tevoorschijn getoverd.

Waarom glasvezelbehang?

  • Glasvezelbehang werkt versterkend (u kunt hier scheuren, barsten of hele muren mee versterken)
  • Het is o.a. aan te brengen op: nieuw of geschilderd beton, gipsplaten en gipselementen, gasbeton, en vele soorten houtplaten.
  • Dankzij de vochtafstotendheid kan het zelfs gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.
  • Glasvezelbehang is goed schoon te maken/houden.
  • Glasvezelbehang is overschilderbaar, heeft een lange levensduur en staat garant voor een warme uitstraling.
  • Verder is glasvezelbehang in hoge mate vlamwerend dus ook nog eens een veilige oplossing!

Behang Eijffinger

Onderdeel van ons uitgebreide behang assortiment is de Eijffinger collectie. U kunt een blik werpen in de volgende collecties: "Black & Light, Script, Resource, Grenada, Geonature, Blend en Masterpiece".

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen.

Schilderwerk

Onze schilders zetten dagelijks hun vakmanschap in, om de binnenkant van uw woning van boven tot beneden van een nieuwe laag verf te voorzien. Ze gaan hierbij op een vlotte en nette manier te werk. En dat neemt u een hoop gedoe en veel tijd uit handen!


Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende idee├źn om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken