Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Kussens

Om aan ieders behoefte te kunnen voldoen, hebben wij een evenwichtige collectie hoofdkussens voor u samengesteld. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een standaard synthetisch (vanaf €25,- ) of dons kussen, maar wie wat meer comfort nodig heeft kunnen wij ook zeker voorzien van een passend kussen.

Hieronder vindt u een paar van onze populairste kussens. In onze winkel vindt u het complete assortiment. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Onderstaande kussens tonen maar een klein deel van onze collectie. Kom voor het hele aanbod naar onze showroom.


​Silvana Support neksteunkussens (€99,-)

Silvana Support is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om je lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig, die allemaal een eigen kleur hebben gekregen. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support! U heeft bij ons de mogelijkheid om deze kussens te testen voor u overgaat tot een definitieve koop.

Kijk hier welk Silvanakussen bij je past. http://www.silvana.nl/nl/kussens/kussenkiezer/

​Mahoton Butterfly (Latex €159,-)

Natuurrubber kussen met ingebouwde nekondersteuning.

Leverbaar in 9-12 en 14 cm hoogte en diverse hardheden.


Hoofd- en nekpijn zijn vaak de gevolgen van een verkeerde slaaphouding. Er ontstaat een te sterke belasting van de hals- en borstwervels omdat de traditionele hoofdkussens vaak op de verkeerde plaats een verkeerde ondersteuning geven. Elk Butterfly gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern.

De gepatenteerde vormgeving van Butterfly kussens is tot stand gekomen uit onderzoek naar een goede slaaphouding in combinatie met aangenaam slapen. Het Butterfly gezondheidskussen is leverbaar in diverse hoogtes en hardheden. Zo is er voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly kussen leverbaar. Samen met uw slaapspecialist bepaalt u de juiste uitvoering van dit unieke hoofdkussen.

Kijk voor meer informatie op www.hetkussen.nl

Velda Gelfresh kussens

Gelfresh® biedt u de verkoelende frisheid van water, de veerkracht van natuurlijke materialen ... een harmonie tussen comfort en ondersteuning.

Gelfresh kussenkernen worden als ééndelig blok in hun totale hoogte gefabriceerd. De kernen zijn anti-allergisch en bacteriewerend. Het opencellig schuim is optimaal ventilerend en verzekert een perfecte vochtregulatie.

De Gelfreschkussens bieden een verfrissende nachtrust zonder dat het kussen opwarmt.

Daarbij zijn ze soepel, duurzaam en blijvend elastisch. Wij hebben de volgende modelen in huis:

  • Comfort 60 x 40 cm €69,-
  • Comfort 60 x 70 cm €79,-
  • Ergo 60 x 40 cm €69,-

Tip: Vervang je kussen elk jaar zodat je altijd op een schoon en vormvast kussen slaapt. Dit voorkomt gezondheidsproblemen.

Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken