Coming Kids en KidsDepot

Wat is Coming Kids?

Coming Kids is een Nederlands merk dat bekend staat om haar stijlvolle en kwalitatieve meubels. Het merk heeft een stoere, frisse stijl en ontwerpt producten die de baby- en kinder- of tienerkamer compleet maken. Hierbij kun je denken aan stoere bedden, kasten of bureaus. Houd je van stoer, maar toch ook naturel? Dan kun je waarschijnlijk goed slagen met de meubelen van coming Kids. Wij zijn leverancier van dit mooie merk en hopen er veel kindertjes en tieners blij mee te maken.

KidsDepot

Maak de kinderkamer af met de vrolijke accessoires van KidsDepot! KidsDepot is hét accessoire-merk van Coming Kids en heeft een eigen stijl met frisse kleurtjes met veel leuke artikelen die helemaal trendy zijn. Zo heb je bijvoorbeeld metalen opbergbakken, stoere krukjes, aaibare decoratie van vilt, aankleding van de kinderkamer in hippe leuke kleuren of bijpassende vloerkleden. Of je nu gaat voor een stoere of juist een mooie basic kamer, met de meubels van Coming Kids en de accessoires van KidsDepot maak je het plaatje compleet!

Bekijk de folder online

Wij maken u er op attent dat wij niet de gehele collectie in huis hebben, maar nodigen u zeker uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij kunnen wel de gehele collectie leveren op bestelling!