Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Verbouwing Woninginrichting-Aanhuis

Momenteel wordt er op de 2e etage gebouwd aan een compleet vernieuwde Woninginrichting-Aanhuis winkel om u in het vervolg maximaal te informeren en inspireren. Wij zijn begonnen met de eerste stappen van onze verbouwing en volgen de verbouwing tot op de voet! Graag houden wij u via korte berichten en foto's op de hoogte van de voortgang.

UPDATE 1 (15 feb)

Inmiddels zijn de schilders hard bezig geweest om verschillende muren een nieuwe kleur te geven en wordt er hard gewerkt om de nieuwe vloeren te leggen.
Op de plek waar wij nu volop aan het verbouwen zijn, stond eerst het merk XOOON. Dit merk wordt verplaatst naar de 1e etage, deze week worden voorbereidingen getroffen om hiervoor plaats te maken. Er zullen verschillende muren worden gesloopt, maar door het plaatsen van een stofwand zal de rest van de showroom bereikbaar blijven. Wij houden u op de hoogte!

UPDATE 2 (23 FEB)

We zijn 2 kleine weken verder en er is al een hoop werk verricht! Op de 2e verdieping zijn verschillende nieuwe vloeren gelegd (hoe mooi zijn ze geworden!!) en zijn bijna alle muren voorzien van een nieuwe laag verf.
Op de 1e verdieping stonden de afgelopen dagen vooral in het teken van afbreken en puin ruimen. Er zijn een hoop muren gesloopt en de vloer is verwijderd. Donderdag 22 februari zijn wij gestart met het egaliseren van de vloer. In de loop van volgende week worden er nieuwe wanden geplaatst en zullen deze geverfd worden.

UPDATE 3 (6 MAART)

Er wordt nog steeds volop gewerkt aan de verbouwing van Woninginrichting-Aanhuis en Xooon. Afdeling Xooon begint zichtbaar vorm te krijgen. Diverse wanden zijn geplaatst waardoor de kamerindeling duidelijk is. Kleuren als oker geel, donkerblauw, grijs en licht roze vormen de basis op de muren. Ook de nieuwe verlichting is opgehangen en liggen er al een paar nieuwe vloeren in. Naar verwachting zullen volgende week de Xooon meubelen weer op zijn plaatst gezet worden. Afdeling Woninginrichting-Aanhuis gaat ook als een speer, er zijn opnieuw weer een aantal mooie vloeren gelegd. Neem de PVC Moods-vloer van Moduleo die op dit moment gelegd wordt (zie 1e foto hieronder). Staat leuk in bijvoorbeeld de hal, badkamer en keuken! We'll keep you posted!

UPDATE 4 (15 MAART)

Nog maar een week verder, en al zoveel gebeurd! Alle Xooon meubelen zijn van boven naar beneden verhuist en staan inmiddels weer op zijn plek. Volgende week zet het styling team van Xooon de puntjes op de i om de showroom compleet te maken. Naar planning ronde wij de verbouwing van Xooon volgende week woensdag af.
Ook afdeling Woninginrichting-Aanhuis krijgt zichtbaar meer vorm. Vandaag zijn wij bezig geweest om alle verlichting naar boven te verhuizen en zijn diverse wanden voorzien van levensgrootte sfeerprenten. De echte sfeermakers moeten nog binnen komen, zo zijn de gordijnshowbanen al besteld en wordt de lampenkamer opnieuw gestyled door Its About Romi. Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat!

UPDATE 5 (31 MEI)

We zijn los!! De showroom is nu gevuld met vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verlichting, kasten op maat, behang, verf en nog vééél meer! U bent van harte welkom in onze showroom. Bekijk de foto's hieronder voor een kleine impressie!

Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken