Over ons...

Historie

In 1973 startte Hans de Vogel midden in het centrum van Berkel en Rodenrijs doe-het-zelf zaak Bouwmarkt De Vogel. Toen deze locatie te klein werd verhuisde dit in 1999 naar de Berkelse Poort en in 2005 werd dit Karwei. Boven de doe-het-zelfzaak werd gestart met Lampenier en Runnermeubelen. Deze formules hebben langzaam plaatsgemaakt voor wat nu De Berckelaer Wonen en Slapen is en is naar een compleet ander niveau gehesen. Ondertussen is het pand steeds verder uitgebreid met 3 lagen verkoopruimte en een apart magazijn. Beide kinderen en partners zijn aan de slag gegaan binnen het bedrijf.

Na het overlijden van Hans in april 2013 werden de kinderen gedwongen het roer eerder dan gepland over te nemen, en dus vormen zij nu samen de bedrijfsleiding waarbij Joost en Marielle Damsteegt De Berckelaer voor hun rekening nemen. Dit maakt dit bedrijf dus een echt familiebedrijf. Hierdoor en doordat De Berckelaer gevestigd is in Berkel en Rodenrijs heerst hier een echte dorpse sfeer en mentaliteit, en doen wij altijd ons best voor persoonlijk contact met onze klant.

De Berckelaer nu:

Inmiddels is De Berckelaer uitgegroeid tot een jong maar fris bedrijf met allerlei verschillende stijlen onder één dak. Onze formules in het kort even op een rijtje: H&H, Xooon, COCOmaison, De Berckelaer Home Collection en De Berckelaer Slapen. U vindt alles over deze merken op onze site.

Wij zijn gestart met Woninginrichting - Aanhuis. Woninginrichting-Aanhuis is dé specialist om je totale woning compleet in te richten.

Ons gezellige team is ongeveer 15 man en vrouw sterk in binnen- en buitendienst. Samen proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de goede dorpse sfeer te behouden. Wij zien u graag terug in onze winkel en adviseren u graag.

Het Berckelaer Team

Vast even binnen kijken?

Neem hier onder een kijkje met de 360° tour door onze winkel om een indruk te krijgen van onze collectie.

Maar we vonden het natuurlijk nog leuker als u gezellig langskomt.