Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Avalon/ Avalox Driftwood | een stoere look met een warm karakter

Bedden om bij weg te dromen! 1 Inspiratie
Bedden om bij weg te dromen! 2 Inspiratie
Bedden om bij weg te dromen! 4 Inspiratie

17/3/2021Bedden om bij weg te dromen!

Lekker slapen begint hier

Een onverstoorde slaap van gemiddeld acht uur per dag brengt onze energie terug op peil. De lengte van deze noodzakelijke periode, laat geen twijfel bestaan over het belang ervan. Iemand van zestig jaar heeft immers twintig jaar in zijn bed doorgebracht. Onderzoek wijst uit dat 70% van de bevolking regelmatig fysische en psychische problemen ondervind die o.a. veroorzaakt worden door een getesteerde houding van de ruggengraat. De ruggengraat is een zeer fragiel onderdeel van ons lichaam. Het mag niet eenzijdig belast worden: zoals bij het verkeerd dragen van goederen, slecht zitten of het slapen in een slecht bed. 

VELDA streeft daarom naar een optimale herstellende rust - in het bijzonder van de wervelkolom - en wil VELDA je een product bieden dat voor een gezond evenwicht zorgt.

Er is deze maand in samenwerking met VELDA een beddenfolder uitgebracht. Hier worden de boxsprings URBAN, LARVIK, POQQet en matrassen in uitgelicht. Klik hier voor de VELDA beddenfolder. De aangegeven prijzen gelden t/m 31-3-'21.

Stel met ons jouw ideale slaapkamer samen

Je bent van harte welkom in onze winkel. Kom uitgebreid proefliggen, luister naar je lichaam en ontdek wat nu écht fijn vindt en wat je wensen en behoeften zijn. Samen met persoonlijk en deskundig advies van onze slaapadviseurs kom jij uit bij een bed dat op jouw lijf is geschreven. Of neem alvast rustig de tijd om je op onze website te oriënteren.

Naar overzicht

Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken