Menu Menu

Gratis voor de deur parkeren

4000m2 woonplezier

Gratis interieuradvies

Alles onder 1 dak

Paasacties, we geven wat weg!

Kom je op 2e paasdag bij ons shoppen? Dan krijg je een heel mooi kado van ons! je krijgt namelijk 10% van je orderwaarde terug in de vorm van een kadobon. Die kun je uitgeven in onze hele winkel en dus alles voor kopen dat je wilt. Een mooi set vazen, gordijnen, een lamp of een schilderij....zeg het maar. Dat is toch heerlijk, dat je lekker op onze kosten kunt  komen shoppen! 

Bekijk hier onze aangepaste openingstijden rond de feestdagen!

GRATIS

We hebben nog wat leuks. Dit leuke setje decoratieve Easter Eggs krijg je namelijk bij een besteding van  €50,- aan COCOMaison artikelen. Deze actie geldt ook de dagen voor Pasen en geldt zolang de voorraad strekt.

Gratis Interieuradvies

Bent u toe aan een nieuw interieur of u heeft een nieuwe woning maar u weet niet hoe dit sfeervol in te richten? Zoekt u naar verfrissende ideeën om uw huidige interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven? Voor een deskundig interieuradvies bent u bij de Berckelaer Wonen en Slapen aan het juiste adres. Onze interieurstylist kan u helpen met advies, begeleiding en het realiseren van uw complete interieur of een onderdeel daarvan.

Onze merken

Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken