Krijt- en Kalkverf van Mia Colore

Krijtverf en Kalkverf

Mia Colore Krijt en Kalkverf, mogen wij u inspireren?

Een uitmuntende en eigentijdse collectie met cachet die bestaat uit 49 verfijnde kleuren die hun levendige inspiratie halen uit La Dolce Italia. En .... de Mia Colore verf is zeer eenvoudig aan te brengen met kwast of roller.

In Italië inspireren de zachte kleuren van de fresco's en de kleuren in het dagelijks leven. Beleef en ontdek een stukje Italië en laat u meevoeren door de Toscaanse landschappen, het oude Rome of het romantische Venetië.

De kleuren thuis zien of testen? Wij beschikken over stalen die eventueel kunnen worden geleend. Wij mengen de kalk- en krijtverf voor u waar u bij staat in de 49 schitterende kleuren. In krijtverf kunnen wij alle mogelijke kleuren mengen buiten de 49 Mia Colore kleuren (dit is niet mogenlijk met kalkverf). Dit kan al met een blik van 0.5 liter. Kalkverf mengen wij in potten van 1 liter en 2,5 liter.

Naast het creeren van prachtige kleuren, staat ook de natuur centraal. De kleuren worden alleen met de beste natuurlijke pigmenten gemaakt. De Mia Colore Kalkverf – Calce Vernice is een 100% minerale ecologische verf.

Wij geven regelmatig workshops en demonstraties in de showroom, waar iedereen aan kan deelnemen. Heeft u interesse, informeer dan even naar de mogelijkheden info@berckelaer.nl

Kom gerust langs in onze showroom en laat u inspireren!

Voor nog meer info verwijzen wij u graag door naar de Mia Colore website. Door Hier te klikken vindt u een filmpje dat u een goede impressie geeft van de mogelijkheden met Mia Colore verf!