Maatwerk

Omdat 'standaard' niet altijd de juiste oplossing voor het grijpen ligt, bieden wij ook maatwerk aan. Wij leveren maatwerk

Schuifwanden op maat

Een schuifwand op maat kan voor veel ruimtes een uitkomst bieden. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan kasten bij een schuin plafond of wandje, het afschermen van een ruimte etc. Ook het interieur van uw inloopkast kunnen wij verzorgen.

Lees hier meer over de mogelijkheden.

Karpetten

Als u warmte en gezelligheid in huis wilt brengen is een karpet een 'must have'. Ook voor een karpet bent u bij ons op het juiste adres. Van standaard maten tot maatwerk en van wol tot sisal en zeegras. Wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. Wij hebben een ruime sortering karpetten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Mocht de gewenste kleur, maat of materiaal er niet bij zitten dan kunt u ook een keuze maken uit de collectie stalen. Deze artikelen moeten wel besteld worden.

Meubelen op maat

Van sommige meubelprogramma's zijn ook enkele meubelen in maatwerk verkrijgbaar. Kom naar de winkel om de mogelijkheden te bekijken. Bent u naar iets bijzonders op zoek? Laat het ons dan even weten. Dan kijken we of wij u verder kunnen helpen.