Kussens

Om aan ieders behoefte te kunnen voldoen, hebben wij een evenwichtige collectie hoofdkussens voor u samengesteld. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een standaard synthetisch of dons kussen, maar wie wat meer comfort nodig heeft kunnen wij ook zeker voorzien van een passend kussen.

Silvana Support neksteunkussens

Silvana Support is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om je lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support! U heeft bij ons de mogelijkheid om deze kussens te testen voor u overgaat tot een definitieve koop.

Kijk hier welk Silvanakussen bij je past. http://www.silvana.nl/nl/kussens/kussenkiezer/

Mahoton latexkussens (Butterfly)

Natuurrubber kussen met ingebouwde nekondersteuning.
Leverbaar in 9-12 en 14 cm hoogte en diverse hardheden.


Hoofd- en nekpijn zijn vaak de gevolgen van een verkeerde slaaphouding. Er ontstaat een te sterke belasting van de hals- en borstwervels omdat de traditionele hoofdkussens vaak op de verkeerde plaats een verkeerde ondersteuning geven. Elk Butterfly gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern.

De gepatenteerde vormgeving van Butterfly kussens is tot stand gekomen uit onderzoek naar een goede slaaphouding in combinatie met aangenaam slapen. Het Butterfly gezondheidskussen is leverbaar in diverse hoogtes en hardheden. Zo is er voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly kussen leverbaar. Samen met uw slaapspecialist bepaalt u de juiste uitvoering van dit unieke hoofdkussen.

Kijk voor meer informatie op www.hetkussen.nl

Velda Gelfresh kussens

Gelfresh® biedt u de verkoelende frisheid van water, de veerkracht van natuurlijke materialen ... een harmonie tussen comfort en ondersteuning.

Gelfresh kussenkernen worden als ééndelig blok in hun totale hoogte gefabriceerd. De kernen zijn anti-allergisch en bacteriewerend. Het opencellig schuim is optimaal ventilerend en verzekert een perfecte vochtregulatie.

De Gelfreschkussens bieden een verfrissende nachtrust zonder dat het kussen opwarmt.

Daarbij zijn ze soepel, duurzaam en blijvend elastisch.

  • Gelfresh kussens zijn er in diverse afmetingen:
  • Classis 55x55 cm en 60x70 cm
  • Comfort 60x40 cm
  • Luxus 70x50 en 80x40 cm
  • Ergo 60 x 40cm

Tip: Vervang je kussen elk jaar zodat je altijd op een schoon en vormvast kussen slaapt. Dit voorkomt gezondheidsproblemen.