Menu

Wonen

Wij bieden u een uitgebreid meubelconcept met zeer veel variatie en verschillende stijlen voor jong en oud. Zo vindt u bijvoorbeeld bij ons het totaal concept van Xooon dat heel trendy, opvallend en eigenzinnig is, maar ook een zeer landelijke stijl terug in onze eigen New Classic Collection. Laat u inspireren op onze site en kom gezellig een keer langs!


lees verder

Slapen

Ook op slaapgebied kunt u bij ons terecht voor een complete slaapkamerinrichting. Wij voeren een uitgebreide collectie matrassen en boxsprings en bedlinnen van o.a. Velda, Avek, Beddinghouse en andere topmerken. Ook voor een schuifwand op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Lees verder en ontdek ons assortiment.

lees verder

accessoires

The finishing touch! U vindt bij ons in de hele winkel een grote collectie accessoires. Op onze site geven wij u een idee, maar in onze winkel zult u versteld staan van de enorme keuze. Elk kamertje zijn eigen sfeer en finishing touch! Omdat niet iedereen hetzelfde is...

  lees verder

  Onze merken

  In onze winkel vindt u o.a. de volgende merken:

  Brynxz
  Henders en Hazel
  Mia Color
  New Classic
  Xooon
  logo
  De Berckelaer

  Warm Winter Night

  Donderdag 26 november organiseren wij weer de Warm Winter Night! Kom gezellig langs!

  Lees meer
  De Berckelaer

  Bezoek onze showroom

  Via deze website willen wij u een indruk geven van onze winkel. Onze winkel is ruim 4000m2 groot, met diverse formules onder 1 dak. Na het zien van deze website hopen wij u een keer te mogen verwelkomen in onze winkel. Bezoek ook eens onze webwinkel!

  Lees verder
  De Berckelaer

  Onze openingstijden

  De Berckelaer Wonen & Slapen

  • ma t/m do: 10.00 - 18.00 uur
  • vr: 10.00 - 21.00 uur
  • zat: 9.00 - 17.00 uur
  Elke eerste zondag van de maand
  geopend van 12u-17u
  Lees verder

  Onze merken

  Wij hebben een groot en gevarieerde assortiment van onderstaande merken

  logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo